USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чоловік шантажував лучанку інтимними фото: вимагав 4,5 тисячі доларів

27 Березня 2023 20:51
Мешканця Хмельницького судитимуть за шантаж 27-річної лучанки інтимними фотографіями. Яким саме чином зловмисник отримав до них доступ, невідомо.

Про це повідомляє прокуратура Хмельницької області.



Встановлено, що чоловік вимагав від жительки м. Луцьк гроші, погрожуючи поширити відверті фотографії, на яких вона зображена. Спочатку мова йшла про 2 тисячі доларів США, а в подальшому зловмисник підвищив ціну до 4,5 тисяч.

Побоюючись за свою репутацію, 27-річна дівчина надіслала зловмиснику частину суми в розмірі майже 5 тис. грн та звернулась до поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та під час санкціонованого обшуку в його квартирі вилучили докази причетності до протиправних дій.

Минулого року він вже був засуджений за хабарництво і перебував на умовному терміні.

Тепер йому загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням поліції ГУНП в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 28 Березня 2023 09:02
То де фото , може там немає про що перейматись :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus