USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Чоловік зі сталевими яйцями»: рокери зі США й Британії записали пісню про Зеленського

22 Квітня 2022 00:40
Американські та британські рокери записали пісню про Президента України Володимира Зеленського. Групи Primus, Gogol Bordello, the Police, та син колишнього учасника групи The Beatles Шон Леннон представили трек під назвою Zelenksy: The Man With the Iron Balls, яка перекладається як "Зеленський: чоловік зі сталевими яйцями".

Про це з посиланням на Revolver повідомляє УНІАН.

"Це не пісня засудження. Це пісня про єдність і настрої проти залякування, що вихваляє людину, яка виступила за свій народ більше, ніж всі, що я бачив за час свого життя на цій планеті. Цей незвичайний хлопець схопив кермо влади і міцно тримав таким чином, що світ тепер налаштований на підтримку. Його легендарна цитата "нам потрібні боєприпаси, а не евакуація"... Зеленський – це дійсно "людина зі сталевими яйцями", – розповів вокаліст групи Primus Ліс Клейпул.

Читати ще: Світовий символ боротьби за свободу, демократію і західну цивілізацію. Як змінився політик Зеленський

Пісня про Зеленського вже опублікована на YouTube. Відомо, що частина виручки від продажу треку піде на користь "Нової України" – некомерційної організації, яка займається наданням допомоги українцям, що потребують гуманітарної допомоги.
Нагадаємо, раніше інший син Джонна Леннона Джуліан Леннон порушив клятву і вперше заспівав Imagine в підтримку України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Квітня 2022 01:07
ну ну, "то ли еще будет... то ли еще будет... ой йой йой", закінчиться війна і почнеться розбір польотів: просрана підготовка до війни, здача півдня України, перекіс мобілізації, як наслідок всього цього велика кількість жертв і жахливі втрати на передовій. Гроші на армію виділялись, а по факту, мобілізовані самі купують собі форму, взуття, шоломи, жилети і т. д. Замість відпрацьованого механізму забезпечення армії за 8 років у нас знову засилля волонтерства, під статусом волонтера у нас зграя бажаючих відкосити від армії і нажитися на війні. Де держава за яку вмирають тепер тисячі українців, вона лише у відосіках і ура-патріотизмі по зомбоящику, а реальність жахає.
ABC Показати IP 22 Квітня 2022 01:44
Люди зі сталевими яйцями - це наші ЗСУ! Дай їм боже здоров'я, наснаги бити ворога, і повернутися усім додому цілими та неушкодженими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus