USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому зростає попит на бездротові пилососи*

21 Липня 2021 11:06
Популярність бездротових пилососів останнім часом стрімко зростає. Тенденція обумовлена швидким розвитком технологій, завдяки чому збільшується список функцій таких пристроїв, знижується їхня вартість.

Поціновувачам надійної та довговічної техніки краще вибрати акумуляторний пилосос Bosch. Такі моделі є надійними та виділяються якісною конструкцією й комплектуючими.

Переваги акумуляторних пилососів

Найвагомішою перевагою таких пристроїв вважається мобільність. Акумуляторний пилосмок не потрібно повторно підключати, наприклад, при переході до іншої кімнати.

Серед інших плюсів виокремлюють:

- Доволі високу потужність при відносно компактних розмірах – іноді можна почути, що акумуляторні пилососи значно менш потужні, ніж провідні варіанти. Це неправда, оскільки сучасні бездротові моделі мають практично однакову зі звичайними пилотягами потужність.

- Значний період роботи без підзарядки – сучасні пристрої оснащують ємнісними батареями, тому відсутність підключення до електромережі дискомфорту не викликає.

- Компактність – частіше за все акумуляторні пилососи виконують у моноблочному варіанті. Тому такі моделі не потребують багато місця під зберігання.

Сьогодні ринок пропонує великий вибір безпровідних пилосмоків. Детальніше про переваги цих пристроїв можна дізнатися, відвідавши, наприклад, платформу bosch-home.com.ua.

Критерії вибору акумуляторних пилососів

Щоб отримати якісний пилотяг та не переплатити, перед покупкою необхідно ознайомитися з параметрами. Серед найбільш важливих характеристик називають:

- потужність всмоктування – краще купувати моделі з регулятором цієї величини;

- об’єм пилозбірника – чим він більший, тим рідше доведеться перериватися, щоб викинути всмоктаний пил;

- час роботи між підзарядками.

Також варто звернути увагу на тип батареї. Літій-іонні акумулятори більш довговічні. Нікель-кадмієві батареї виділяються доступною ціною.

Комплектація акумуляторного пилососа

Частіше за все разом із пилотягом у комплекті йдуть турбощітка та фільтр тонкого очищення. Щітка допоможе ефективніше виконувати прибирання. Фільтр дає змогу збирати мікрочастинки пилу, мікроорганізмів. Детальніше про можливості пилосмоків можна дізнатися на сайтах виробників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus