USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Човен та три валізи харчів: луцькі прикордонники затримали нелегалів з Туреччини

20 Листопада 2019 15:14
Прикордонники Луцького загону зупинили посеред ночі неподалік кордону з Польщею нелегалів з Туреччини.

Про це інформує Держприкордонслужба.

Аби дістатися по той бік кордону нелегально, чоловіки ретельно готувалися. Адже окрім трьох валіз речей та продуктів харчування, вони взяли з собою гумовий човен, насос та весла. До річки Західний Буг, по якій пролягає лінія державного кордону, «туристи» не дійшли кілька сотень метрів.

Тут їх вже очікували прикордонники відділу «Висоцьк» та співробітники оперативних підрозділів прикордонного відомства, які й затримали мандрівників.

Під час перевірки документів, які вони мали при собі, з’ясувалося, що подорожувальники є громадянами Туреччини і прибули в Україну встановленим порядком, через один із столичних аеропортів. Однак згодом запланували незаконно потрапити в країни Євросоюзу.

Наразі «шукачів кращої долі» затримано для з’ясування усіх обставин правопорушення, тривають перевірочні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тююю Показати IP 20 Листопада 2019 16:00
Та які ж це нелегали? Це турецькі працівники які їхали в Польщу запроваджувати систему оплати електронними квитками CityCard.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus