USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи є затримки з видачею паспортів на Волині

19 Травня 2022 15:54
Волиняни, які до 24 лютого 2022 року подали документи на оформлення паспортів громадянина України або для виїзду за кордон, уже їх отримали. Нині затримок із виготовлення документів немає.

Про це повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речниця управління ДМС України у Волинській області Наталія Левчук.

Читати ще: Український закордонний паспорт піднявся у рейтингу за «мобільністю» у світі

«Немає затримок видачі ID-карток та паспортів для виїзду за кордон. Ті, хто подавав до 24 лютого документи, вже всі отримали, наразі надходять паспорти для тих осіб, хто подавав документи уже під час воєнного стану. Терміни виготовлення уже майже повернулися до тих, які були до усіх воєнних подій, документи майже всі вчасно приходять. Буквально день-два можуть бути затримки через проблеми з логістикою. Проте поліграфкомбінат запрацював на повну потужність і друк відбувається вчасно», - повідомила вона.

Нагадаємо, з початком введення воєнного стану прийом документів на офомлення паспортів був припинений. Проте з 1 квітня його відновили у ЦНАПах і структурних підрозділах міграційної служби.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Червня 2022 16:58
Я чекаю вже 2 місяці укр паспорт!
Ірина Показати IP 20 Червня 2022 16:06
Також чекаю паспорт вже більше місяця....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus