USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи загрожує Луцьку епідемія грипу

22 Листопада 2016 10:28
Необхідні вакцини у місті отримали лише минулого тижня. Як повідомляють в управлінні охорони здоров’я, епідпоріг у Луцьку поки не перевищений.

Про це йшлося під час оперативної наради в міського голови 22 листопада.

Заступник начальника управління охорони здоров’я Віктор Глухманюк зауважив, що у місті проблематичною була ситуація з наявністю вакцин. Вакцини з’явилися минулого тижня і вже закуплені у комунальні заклади, що належать до групи ризику. Епідеміологічний поріг у Луцьку становить 140 осіб на 10 тисяч населення і наразі не досягнутий. З метою попередження епідемії грипу та ГРВЗ серед мешканців міста доцільно запропонувати керівникам підприємств, установ та організацій організувати роботу щодо дотримання температурного режиму в приміщеннях, забезпечення працюючих на відкритому повітрі приміщеннями для обігріву та прийому їжі, проведення щеплень актуальною вакциною у передепідемічний період.

Карантинні заходи у школах, з його слів, можна здійснювати за умови 20% захворюваності на грип та ГРВЗ – цього порогу у місті наразі не досягли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus