USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьк однозначно буде з водою, – Григорій Недопад

31 Жовтня 2018 11:50
Луцьк однозначно буде з водою: чи справді настільки загрозливою є ситуація щодо боргів «Луцькводоканалу» за електропостачання, пояснив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Про це йшлося під час пленарного засідання 48 сесії Луцької міськради 31 жовтня.

Під час розгляду проекту змін до міського бюджету депутат Алла Надточій просила пояснити ситуацію з КП «Луцькводоканал», які борги має підприємство і яким чином вони можуть бути реструктуризовані.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що тариф для «Луцькводоканалу» на 2018 рік НКРЕКП затвердила лише у вересні, а до того часу тариф був збитковим, не враховував здорожчання електроенергії, підняття зарплати тощо. Відповідно, сума різниці в тарифах суттєва і ці витрати лягають на підприємство. Після засідання бюджетної комісії міськради у понеділок, з його слів, провели перемовини з «Волиньобленерго», є напрацювання і на наступній сесії міськради у листопаді розглядатимуть проект рішення для вирішення питання.

Посадовець відзначив, що підвищився рівень несплати споживачів за водопостачання. При формуванні бюджету на 2019 рік враховуватимуть те, що міськрада повинна виконувати зобов’язання щодо комунального підприємства.

Григорій Недопад відзначив, що Луцьк однозначно буде з водою, оскільки підприємство є стратегічним та підпадає під дію закону «Про воду». Отже, переживань з цього приводу зараз немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus