USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Чистки» у волинській міліції тривають

26 Січня 2012 11:05
В управлінні МВС України у Волинській області продовжуються чистки.

Про це повідомляє сайт Віче-інформ.

За попередніми даними, начальника управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб (УГІРФО) УМВС України у Волинській області Миколу Бандуру та заступника начальника управління по громадській безпеці Володимира Поліщука попросили написати рапорти про звільнення.

Скоріше за все, як зазначає джерело, причиною цьому став допис у блозі головного міліціянта країни міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Нагадаємо, раніше рапорт про звільнення написав начальник управління кадрового забезпечення обласного управління МВС Володимир Остапович.

За даними джерел «ВН» у волинській міліції, в УМВС може відбутися грандіозна «чистка». За словами співрозмовника, змінять більшість начальників міських та районних відділів обласної міліції
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 61
Сократ. Показати IP 26 Січня 2012 11:34
Поліщука тільки призначили, а зараз з таким позором попросили.
Олексій. Показати IP 26 Січня 2012 11:52
Поліщук був добрим другом Ходирєва, він його з ГАІ забрав пророкуючи велике майбутнє, а тут бач, як все сталось. Не встояв перед великими грошима.
Vox populi vox Dei Показати IP 26 Січня 2012 11:58
Отправят на пенсию волынских коррупционеров, а на их место посадят львовских. И ничего для нас, простых смертных не измениться. С нас все равно будут собирать дань, часть оставят себе и часть отправят в Киев. Так было, так есть и так будет.
Дава Показати IP 26 Січня 2012 12:14
Правильно, ничего не измениться. Но тогда нужно и с горотдела Крохмаля и его зама Шпака, а с УВД Шмыгу с Химаковим гнать. Лучше работалось по моему милиции до приезда на Волынь Прошковского и Ходарева
николай до Дава Показати IP 26 Січня 2012 13:39
с химакова нада начинать проверку финасовой деятельности-от начисления пенсий- выплаты милионных сум приближенным- предоставлении липовой материальной помощи-а о перечисленных выше те служить будут любым так как имееют личные корыстные мотивы и за счет милиции в 100раз повысили свое состояние- удивительно что 10лет их никто незамечал-подумайте
василь до Дава Показати IP 26 Січня 2012 22:01
А ти з якого "заїзду"? Дніпропетровського? Рівненського? Чи з Франківського? Ти дуже обізнаний. Напевно один із тих, кого "погнали" з "теплого" місця.
Дава Показати IP 26 Січня 2012 12:22
Жаль что развалили криминальную милицию, особенно угробили уголовный розыск, работать некому стало. Да и руководители желают быть лучшего.
Дава Показати IP 26 Січня 2012 12:27
Кстати на Волынь едут из Львова те кого сейчас сняли с должностей там, вот такая рокировка. Наверно снова Львовский вариант угонов и возвратов авто начнется.
Дава Показати IP 26 Січня 2012 12:56
Новый начальник УВД Щур тоже не без грехов, оружием торговали во Львовском универе при нем, та и бизнес неплохой у него во Львове, и Ланкрузер личный куплен не за зарплату
Colonel Показати IP 26 Січня 2012 13:37
Крохмаля давно пора! Але не на пенсыю а на зону!!
Я Показати IP 26 Січня 2012 14:04
Якби Щур був з великими гріхами, його б не переводили, а просто зняли. Ходирєва нікуда не перевели, а просто зняли, значить є за ним гріхи серйозні. А Крохмаля давно пора, там взагалі бардак, він не має ніякого авторитету серед тих ..., які там штани протирають.
Vox populi vox Dei до Я Показати IP 26 Січня 2012 14:36
Вы с из параллельного мира? Ходыреву давно на пенсии пора быть, да и не смог он за должность заплатить. А Щур полон сил, денег куры не клюют. В бытность его ректором ментовской универа из этого универа оружие уплыло. Да и вся его биография служебная связана с ОБХСС, сегодня это ДСБЕЗ. Кто знает что это такое и сталкивался по жизни с этими рекитерами в погонах, тот понимает КАКИЕ кадры там растили. Не парьте нам мозги, любезный(ая).
Волинь Показати IP 26 Січня 2012 14:35
А мені цікаво хто прийде на місце Поліщука робіть прогнози!!!
Дава Показати IP 26 Січня 2012 16:26
вместо Полищука- Луцюк
Дава Показати IP 26 Січня 2012 16:29
Потому что это он и Бортнюк ( получает должность начальника Горохова)эти письма пишут министру потому что обиженные)) За Щура согласен)) денег куры не клюют, почитайте о нем с сайтов Львова много чего узнаете.
Дава Показати IP 26 Січня 2012 16:31
интересно узнать ваше мнение о руководстве генерала Швыдкого и его команды?
Anti-Mafia Показати IP 26 Січня 2012 17:01
Найбільш корумпованою структурою залишається ДСБЕЗ з його вічним керівництвом, що в місті, що в області... Саме його керманичі кришують всю контрабанду та добре живляться на підприємцях...
Я Показати IP 26 Січня 2012 17:53
Не буду доказувати, що Щур такий класний я його незнаю, але скажу одне, області потрібна була ця перестановка бо були всі свої і робили що хотіли, а зараз хоч трохи почистить перевертнів.
Група ветеранів Волинської міліції Показати IP 26 Січня 2012 21:07
Неорбдумана ротація кавдрів завершується такоюж ротацією. Вислів:"Я хочу не наслідити а залишити слід" на мій пгляд є популіським. Якщо прорфесіонал створює команду фахівців то ця команда здібна професійно працювати в любих умовах. нажаль новопризначений начальник УМВС України у Львівській області поставив хрест на всіх тйого напрацювавннях у Львівській області. І якщо вигнаний з м. Сокаля начальник міліції забезпечить безпеку жителів м. В.Волинська то чесь йому і слава, але на ажаль це далеко не так.А де думка громадськості, що є за висловом міністра критерієм оцінки роботи міліції. Для простого смрдного зрозуміло, що пана Щура цікавить перш за все метер кордону і наступним його рішенням буде заиіна на свого навчальника міліції Любомля це закономірність. Волиняни нарід терплячий але якщо терпець увірвеця у ветеранів ОВС вихованих в радянськеі часи, я думаю нашому гаранту навряд вдастя захстити своїх таких парофесіоналів. Честь порядність і закон!
Дава до Група ветеранів Волинської міліції Показати IP 27 Січня 2012 10:55
интересно кто же по вашему наиболее подходящий генерал на волыни был?
Знаю Показати IP 26 Січня 2012 22:17
Помінять начальника Убоза, Десбез також.
УБОЗ Показати IP 27 Січня 2012 00:28
Да и убоз надо прочистить. Не стыда ни совести. Берут все - деньги, товар, участки...Один Толик Лапин чего стоит - данью полгорода обложил. Проверить уродов что на папу-маму поназаписывали...
Загальноукраїнець Показати IP 27 Січня 2012 05:19
Від зміни складових місцями, загальна сума не зміниться.
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 09:38
Людина тільки прийшла, а ви вже критикуєте.
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 09:43
Хуже точно не буде, як помінялось начальство так люди почали говорити, а при Ходирєву всі мовчали і боялись, бо знали, що нічого не докажуть. Явний приклад, Поліщук, якого колишній генерал тільки забрав до себе, можна подумати він не знав,що з Поліщуком можна домовитись за встановлену суму і "рішити питання".
Дава Показати IP 27 Січня 2012 10:40
Начальника Любомыля, Турийска и Нововолынска уже сняли, на очереди МРЕО, ГИРФО, ВЗБТЛ, ДЗБЕЗ. Лучше бы вернули генерала Швыдкого
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 11:03
А що Швидкий такий добрий мент?
Дава до Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 11:18
Та и для милиции Волыни немало сделал в плане технического обеспечения и внедрения новых методов раскрытия преступлений, и кадры Волынской милиции не щемил
Дава Показати IP 27 Січня 2012 11:15
По крайней мере Волынская милиция работала нормально, много дел старых пожняли и раскрыли убийство Рычука, семьи Довжика и др. и люди его были профессионалы своего дела
Ага до Дава Показати IP 27 Січня 2012 21:54
Инфу по Рычуку мусорам слил наркоман и психопат чисто из подлости. Иначе так и лежал бы Вася в лесу возле с. Башова по сей день.
микола Показати IP 27 Січня 2012 11:25
до групи ветеранив-багатьх вас знаю ще з 90рокив и пишаюсь що в цей час приходилось з вами працювати-але признайте хиба в дурному сни нам могло приснитися таки явище як видкати-плати за посади- звання зрощування влади одночасно з нерухомистью яке перетворилося в рухоме озу и тримае як державу таки нас всих за горло- поки-що: Тому дайте новому начальниу увс зробити самостийно кадрову политику - перестаньте погрожувати а краще поможить навести порядок серед вас е багато порядних людей до яких на волини люди ставляться з повагою: Що таке профсоюз атестованих працивникив в милиции начальник якого в 15раз получае бильше вид простого опера який практично неможе прогодувати симью-немае надии получити житло и тумана перспектива виходу на пенсию яку вм вже маете и яку бильша частина заслужила-але це не вся правда згадайте як роздавали ти пенсии я це слово назвав правильно бо знаете як и хто их получив и за що- хоча не вси були в одинакових умовах служби: зараз проходить реформа мвс подумайте яку би ви хотили мати милицию волини а то що довгий час вже було тяжко розпизнати де бандит а де милиционер це правда як и правда то що милиция за останий час перетворился в товариство з обмеженою видповидальностью по збагаченню особисто себе и своих посипак- все робилось на ваших очах- тому е ще час проанализувати реальний стан неробити соби кумирив особливо из маршалив ви ннабагото бильше знаете а по диловому надайте допомогу начальнику увс- через рик побачити результат и зробити свои висновки: Всим ветеранам здоровя довгих рокив життя а голвне вири що правда переможе- в нас е багато сторинок якими ми вси можем гордитися але це вже минуле а жити треба майбутним для допомоги тим молодим лейтенантам яки прийшли служити и чекають вид вас батькивской допомоги
Дава Показати IP 27 Січня 2012 11:49
Вопрос ко всем- кто кроме Липича был настоящим проффесионалом и руководителем уголовного розыска в области за последние 10 лет?
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 11:58
Міністерство Внутрішніх Справ Перший заступник міністра МВС України Сергій Черних чогось надзвичайного у зміні керівництва міліції Львівщини не бачить. Він вважає, що досвід екс-начальника Богдана Щура бульш необхідний на Волині. Про це він в коментарі журналістам повідомив. «Чому Богдан Щур їде працювати на Волинь? Тому що він має достатній досвід, а там на сьогодні склалась складна ситуація, важче керувати і важче організувати навчання і розкриття злочинів, важче забезпечити громадську безпеку і безпеку жителів Волині», - сказав Сергій Черних.
Дава Показати IP 27 Січня 2012 12:21
Бред, какой опыт у беховца и ректора? он же не одного преступника в живую не видел и преступления типа убийств, разбоев, угонов, краж телесных не раскрывал, в оперативной работе ноль.
Дава Показати IP 27 Січня 2012 12:23
Та во Львовской области заказных убийств, разбоев, угонов, телесних, грабежей в 10 раз больше, не говоря уже о общественном порядке (митинги, и т.д) просто он там не справился и услали на более спокойную область.
Луцький район Показати IP 27 Січня 2012 12:34
В Луцькому районі тільки проблем ніхто не бачить. Крімінали роками висять, керівництво мохом обростає, нікому ділом зайнятись. В області слідчих немає, щоб районних повчити, досвід передати, чи як? Хто капусторю обростає,переводити через кожний рік треба з одного відділу в інший район, місто, область.
микола Показати IP 27 Січня 2012 13:34
в луцькому мв луцькому рв таки ще перла вилизуть -що тяжко буде повирити хоча волиняни давно вже знають але стали байдужими; бо зневирились що можна щось зминити на краще
Дава Показати IP 27 Січня 2012 13:52
Эито за Тягунова? так генерал свалки же!)))
колишній мент Показати IP 27 Січня 2012 14:16
Пишуть дави, убози, миколи, ветерани. Все неграмотно, на тюремному слензі, тому що пишуть менти і ті, кого вони захищали - кримінальні елементи. Ці коментарі - це сумне видовище, це обличчя волинської ментярні, яка давно загнилася і розповсюджує сморід на усю область.
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 15:15
Неправда, Щур коли очолив Львівську міліцію прийняв 900 нерозкритих автоугонів, а зараз здав 150. Я з ним особисто спілкувалась на днях, і якщо в нього не пропаде той ентузіазм який в нього зараз, щодо наших проблем, то щось повинно вийти краще чим було. Але зарікатись не буду, час покаже. Одне скажу, він в шоці, з тої ситуації яка в нас зараз, треба 90% міліції виганяти, тільки не має кого набрати.
Дава Показати IP 27 Січня 2012 15:17
Сам каким был?, а бывших не бывает!! а ты действительно бывший!
Дава Показати IP 27 Січня 2012 15:19
и если не знаешь кто такой Дава - то это твои проблемы от неграмотности (посмотри Ликвидацию может просветлеет)
Дава Показати IP 27 Січня 2012 15:29
Как нет кого? пусть посмотрит кто на пенсию вынуждено ушел от правления Прошковского и Ходарева, и я тебе Луцкому скажу что в период с 2005 года по 2010 проблем на Волыни с угонами небыло, потому что тогда прижали всех меснтых и Львовских, Ровенских нагнали. Просто работа была организованна тем руководством розыска.
Дава Показати IP 27 Січня 2012 15:32
Просто что в районах что в УВД нет РОЗЫСКА!!!!!!!!!!!!! И нет руководителя что бы его создать (на образец 2005-2010 годов) хотя бы
Я з Луцька. Показати IP 27 Січня 2012 15:53
що там чути про Руслана Карпа, відкупився вже?
Дава Показати IP 27 Січня 2012 16:05
А как же))
123 Показати IP 27 Січня 2012 17:11
Бабло побеждает зло. И когда это кончится ?
микола Показати IP 27 Січня 2012 17:19
скоро сохацкий вернеться и збере карний розшук- або те що вид нього залишилося
Дава Показати IP 27 Січня 2012 17:58
а начальника розыска Мартовицкого вернет?
Наташа Показати IP 27 Січня 2012 18:12
Щось Тягунов за Щуром скрізь ходить, мабуть претенеує на місце Поліщука.
Дава до Наташа Показати IP 27 Січня 2012 19:01
так он и за Ходаревым ходил))) он за всеми ходит)))
Знаючий Показати IP 27 Січня 2012 18:14
А я би Лебедя Михайла Адамовича повернув на Волинь,якого "чесний" мент Луценко звільнив з посади начальника УМВС.Порядний,вимогливий, справедливий.Але БОГ є на світі....
Олександр Показати IP 27 Січня 2012 18:35
Та так голосно відкупився, що прокурора на пониження перевели (в Рівенську обл.)...
Змій Показати IP 27 Січня 2012 19:41
За шо в Любомлі звільнили начальника міліції, це не правильно, він наводив порядок по всіх барах!
Бармен Показати IP 29 Січня 2012 16:25
Єто точно-путём уничтожения...
михал Показати IP 30 Січня 2012 12:57
то вже всьо си закинчило з тою чисткою- чи зачисткою ой як смишно
змій Показати IP 4 Лютого 2012 00:11
Хто зніме нормального пацана , начальника Любешівського райвідділу Фесика якого прикрикаває сам Мартинюк.Ану гукніть.
вася Показати IP 12 Лютого 2012 08:31
Коли вже чистка до МВ ДАИ дойде там заступник начальника робить що хоче будуе бар землю в людей купуе за гроши простих людей
я Показати IP 20 Лютого 2012 12:37
Більш за все образливо, що страдають міліціонери, які дійсно працювали і розкривали справи. А нашіптують на них ті начальники які зараз біля Щура і бояться , щоб він їх не звільнив, тому і прикриваються іншими, щоб від себе "Чесних" відволікти увагу.
лмлрлор Показати IP 20 Вересня 2012 22:07
нармально работать
Ирина Показати IP 9 Липня 2013 13:53
Були бандити,и прийшли ще більші бандити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus