USD 39.85 40.28
  • USD 39.85 40.28
  • EUR 40.05 40.35
  • PLN 9.95 10.20

Чистив дачі, крав телефони та пограбував АТБ: волинянина за численні злочини посадили на 7 років

11 Лютого 2024 20:43
Понад сім років за ґратами проведе волинянин, який чистив дачі, крав в людей телефони та пограбував супермаркет.

Відповідний вирок ухвалив Нововолинський міський суд.

На лаві підсудних опинився раніше судимий уродженець селища Благодатне Олександр К. Востаннє він був засуджений вироком Володимир-Волинського міського суду в серпні минулого року на шість років позбавлення волі

Як ідеться у матеріалах справи, з 14 серпня 2021 року по 18 липня 2022 року волинянин вчинив низку крадіжок на дачних масивах, також він крав мобільні телефони, просячи людей зателефонувати. Серед «подвигів» злочинця – грабіж АТБ у Нововолинську, з якого він намагався винести пляшку Jack Daniels, викрадення телевізора та крадіжка обручки в п’яного чоловіка.

Читати ще: Грабіж у «Порт Сіті»: злочинця, який обікрав острівець Victoria's Secret, покарали умовно

Олександр К. визнав свою вину по усіх епізодах. Суд призначив йому покарання у виді семи років позбавлення волі, приєднавши до остаточного терміну один місяць за іншим вироком.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus