USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Дайте депутатам голосувати так, як вони вважають за потрібне», – Ігор Палиця до Дмитра Разумкова

14 Листопада 2019 23:59
Народних депутатів ІХ скликання Верховної Ради України заганяють у такі умови, щоб вони стали більш покладистими і голосували так, як вигідно правлячій більшості.

Про це в ефірі передачі «Право на владу» 14 листопада заявив народний депутат від Луцька Ігор Палиця.

Коментуючи голосування за законопроєкт № 2178-10 про ринок землі, який у Верховній Раді приймали під крики «ганьба!», Ігор Палиця зазначив: до честі спікера парламенту Дмитра Разумкова, той не допустив, щоб дискусія в сесійній залі переросла в бардак. На його думку, все могло бути набагато гірше, зважаючи на пристрасті, які вирували серед парламентаріїв.

Нардеп зазначив: події які відбуваються сьогодні у Верховній Раді відверто насторожують. Адже народні депутати не голосують за важливі економічні законопроєкти, які б покращили життя українців, а приймають закони, які впливають на життя самих нардепів, аби на них можна було легко тиснути.
«З першого дня, як цей парламент почав працювати, перше з чого почав – не зменшив податки, а зняв недоторканість з народних депутатів. На черзі – дати дозвіл на обшуки, перевірки телефонів. Ситуація нагніталась так, ніби в парламент потрапила найгірша верства населення, яку треба відкрити, оголити і змусити.

До чого хотіли змусити? До продажу держпідприємств. Коли економіка перебуває в самому низу, проголосували за те, щоб продати наші держпідприємства, в тому числі 123 підприємства Укроборонпрому, коли країна воює.

Я хочу попросити: не дайте ганьбити наше ім’я тим, хто обливає нас всіх брудом. Ми нічого не вкрали. Зробіть нормальний законопроєкт (про відкриття ринку землі, – ВН) до першого читання – і ми проголосуємо. Дайте право нардепам голосувати так, як вони вважають за потрібне, щоб на наступний день не давати пояснення правоохоронним органам», – звернувся Ігор Палиця до голови Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus