USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Де лучанам отримати довідку про склад сім’ї

18 Травня 2016 15:46
Паспортистів, які раніше працювали в ЖКП і видавали довідки по склад сім’ї, скорочують. Відтак, постало питання, де лучани зможуть отримати згаданий документ. У зв’язку з цим в департаменті соцполітики розробили Порядок видачі таких довідок.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 травня.

Так, члени виконкому затвердили порядок видачі довідки про склад сім’ї, згідно з яким, цей документ безоплатно видаватимуть в ТзОВ «Місцевий обчислювальний центр».

Зі слів виконувача обов’язків директора департаменту соцполітики міської ради Ірини Дехтяр, близько 10 тисяч лучан отримують різні види соціальних допомог: сім’ям з дітьми, малозабезпеченим, по догляду за інвалідами та інші. І щопівроку ці люди мають подавати комплект документів, визначених Мінсоцполітики, у тому числі й згадану довідку.

Так, відповідно до порядку отримання довідки про склад сім’ї, ТзОВ «Місцевий обчислювальний центр» видаватиме цей документ на підставі заяви, оригіналів паспорту заявника та будинкової книги.

Член міськвиконкому Орест Маховський поцікавився, чому в той час, коли держава декларує мінімізацію довідок, все ж повертаємося до збору документів. На що Ірина Дехтяр повідомила, що спростити процедуру поки що ніхто не може – це має вирішити Мінсоцполітики на державному рівні, але, незважаючи на численні звернення, цього чомусь не робить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Травня 2016 16:04
За якою адресою шукати цей центр?
glk Показати IP 18 Травня 2016 17:17
Ковельська,66 а як в ОСББ ? Мабудь голова має право видавати довідки ?
Анонім Показати IP 4 Січня 2017 11:59
А як голова ОСББ Приватник Байда, вона мени довидки не хоче давати що робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus