USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де на Волині виявили спалахи коронавірусу

18 Серпня 2020 13:52
На Волині продовжують реєструвати спалахи COVID-19. Також в області збільшується кількість тяжких випадків захворювання.

Про це йшлося 18 серпня під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко повідомила, що в області зростає кількість тяжких хворих, яким встановлюють діагноз пневмонія.

«Найбільше кількість пневмоній зросла в Луцькому районі – у три рази, у Ківерцівському районі – вдвічі, у місті Луцьку – на 20%. Незначний приріст спостерігається і в інших районах», – сказала вона.

Читайте також: На Волині – більше тяжких хворих на COVID-19. Зросла завантаженість у лікарнях

Наталія Янко розповіла, що продовжують реєструватися спалахи захворювання, зокрема у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей міста Ковеля, де захворіли шість осіб. Усі хворі знаходяться під медичним наглядом. Обстежені люди з кола контактних осіб (55). Зараз обстежують 27 дітей.

Також спалах – у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання в селі Кримне Старовижівського району, де захворіли 8 осіб.

Завершується спалах у геріатричному будинку села Білосток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus