USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Де у Ковельській громаді відремонтують дороги

12 Липня 2022 08:24
У Ковелі та прилеглих селах триває поточний та ямковий ремонт доріг. Через обмеження під час військового стану, фінансування капітальних видатків наразі неможливе.

Про це йшлося під час оперативної наради у Ковельській міськраді.

Зі слів начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Сергія Дудки, повністю завершені роботи на вулицях Левицького, Фабричній, Гагаріна. На завершальному етапі — вулиця Волі, де закінчать роботи найближчими днями.

Ямковий ремонт виконали на вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, 40 років Перемоги, Володимирській, Брестській, Заводській, Холмській, Володимира Кияна та вирівняли дорожнє покриття у центральній частині міста.

Розпочинають ремонт асфальтобетонного покриття на вулиці Грушевського і з‘їзд на вулицю Варшавську з вулиці Будищанської. На вулиці Леонтовича, де раніше планували зробити капремонт, проведуть поточний. Також улітку бригади працюватимуть на вулицях Левицького, Гагаріна, Винниченка, Данила Галицького, 40 років Перемоги, Фабричній.

У мікрорайоні Ковель-2 ведуться ремонти доріг методом напівпросочування. Підрядник ТзОВ «Унідор Сервіс» уже їх виконав на вулицях Архипенка та Кільцевій. Залишилося впорядкувати узбіччя. З 14 липня, якщо дозволятимуть погодні умови, таким же методом продовжать працювати на вулицях Лермонтова, Кривенького, Купріна, Яремчука, Алчевської, Коккінакі та у провулку Лермонтова.

Крім того, 11 липня, на вулиці Федьковича розпочинають реконструкцію системи водовідведення дощових та талих вод.

Також плануються ремонти доріг в селах Ковельської громади. Уже оголошений тендер на проведення ремонту доріг в Білинському старостинському окрузі, в процесі — такі ж тендери для Тойкутського та Ружинського округів.

Як раніше повідомляв Ковельський міський голова Ігор Чайка, наразі в громаді намагаються утримувати в належному стані дороги, бо поки діє воєнний стан, не можна фінансувати капітальні видатки, тож — ніяких реконструкцій і будівництва нових доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus