USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де у Луцьку дозволили розмістити торговельні тимчасові споруди

15 Травня 2019 13:56
У місті погодили розташування торговельного кіоску та літнього майданчика, водночас не підтримали пропозицію розміщення тимчасової споруди поряд з одним із кафе.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 травня.

Підприємцю Тетяні Гринюк погодили продовження розміщення стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного кіоску) на вулиці Стрілецькій, 27 на термін три роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Підприємцю Павлу Михайлову погодили розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торговельного майданчика кафе «Хурма», площею 120 метрів квадратних) на проспекті Соборності, 26 на термін три роки. Як повідомив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, з’ясували, що об’єкт здають в оренду, а орендар сплачує податки до міського бюджету, працюють 16 осіб.

Водночас, не підтримали проект рішення про розміщення ТзОВ «ЄВРО-ЦЕНТР» тимчасової споруди на проспекті Президента Грушевського, 26 на три роки. Йшлося про розміщення літнього торговельного майданчика кафе «Курінь». Григорій Пустовіт зауважив, що потрібно додатково вивчити питання щодо сплати податків, є питання щодо працівників – частина з них сплачують податки у Ківерцях, оскільки там зареєстрований підприємець. Хотілося б, мовляв, щоб бізнес, який працює у Луцьку, сплачував податки у місті. Питання розглядатимуть під час наступного засідання виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus