USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Де у Луцьку на вихідних зафіксували найбільше порушень карантину

22 Червня 2020 16:35
Працівники Держпродспоживслужби разом із правоохоронцями під час вихідних посилено перевіряли усі ринки, які працюють на території міста Луцька.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Порівняно з минулими тижнями ситуація покращилася, але все ж виявили порушення карантинних обмежень. Зокрема, це стосується несанкціонованої торгівлі поблизу Завокзального і Центрального ринків. Також деякі порушення зафіксували у громадському транспорті, але загалом водії слідкують за кількістю пасажирів у салонах транспортних засобів, аби не було скупчення пасажирів», - йдеться у повідомленні.

Національна та патрульна поліція продовжує перевірки містом на предмет дотримання вимог карантину. На постійній основі проводяться профілактичні заходи у зв’язку із збільшенням кількості хворих, а також відстежування контактних осіб та тих, хто перебуває на самоізоляції.

Працівники департаменту муніципальної варти здійснювали перевірку закладів громадського харчування, яким сьогодні дозволено розміщувати відвідувачів лише на літніх майданчиках на відкритому просторі та роботу в режимі доставки. Також вихідними вони обстежували громадський транспорт та ринки. Знову ж найбільше порушень було виявлено на ринку «Центральний».

Зазначається, що сьогодні робота транспорту проходить в штатному режимі. Містом курсує 32 тролейбуси, 141 автобус. Збільшення пасажиропотоку порівняно з попередніми тижнями поки не спостерігається

Дитячі садочки у місті продовжують працювати із дотриманням усіх вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 23 Червня 2020 10:27
Особливо водії 9 маршрутки слідкують за кількістю пасажирів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus