USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де в Луцьку можна купити автомобілі Nissan. ФОТО*

14 Червня 2012 11:42
У новому автосалоні офіційного дилера Nissan компанії «Луцьксервіс» в Луцьку можна придбати автомобілі, які зручні та комфортні для покупця.
Про це повідомила прес-служба компанії.

Нагадаємо, нещодавно в Луцьку урочисто відкрили новий автосалон офіційного дилера Nissan – компанії «Луцьксервіс».

Цього дня на гостей заходу чекали презентація автосалону, святкова програма, фуршет, призи та приємні подарунки. А для охочих придбати авто марки Nissan до 30 червня організатори дійства підготували справжній сюрприз – подарунковий сертифікат 3000 гривень для придбання аксесуарів або обслуговування.


У автосалоні презентували модельний ряд торгової марки Nissan. Кваліфіковані консультанти салону надають всю необхідну інформацію про переваги тієї чи іншої моделі, технічні характеристики кожної, ознайомлять із повним комплексом послуг з продажу автомобілів, оригінальних запасних частин, аксесуарів, а також сервісного гарантійного та післягарантійного обслуговування. Тому купівля і обслуговування автомобілів Nissan стало максимально зручним та комфортним для покупця.

Станція технічного обслуговування нового дилерського центру має широкий спектр фірмового діагностичного обладнання, спеціальні інструменти для якісного обслуговування, діагностики і виконання ремонтних робіт будь-якої складності.
Новий автосалон розташований за адресою: Луцьк, вулиця Підгаєцька, 3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Споживач Показати IP 14 Червня 2012 11:49
А де "На правах реклами"?
Мирослав Ватащук Показати IP 14 Червня 2012 11:59
* - матеріали з такою позначкою друкуються на правах реклами. http://www.volynnews.com/adv/
Лучанка Показати IP 14 Червня 2012 12:10
Я розумію,що за цю статтейку Вам заплатили,а ле в норм. людей НЕМА КОШТІВ НА ПРИДБАННЯ МАШИН ЩЕ Й НОВИХ, ЛЮДИ НЕ МАЮТЬ ДЕ ЖИТИ, ТОЖ РЕКЛАМУЙТЕ ЦЕ ТАМ,ДЕ ЦЕ НЕОБХІДНО,А НЕ ТУТ!!!
Л А Д О М И Р до Лучанка Показати IP 14 Червня 2012 16:37
лучанка, справді лузер :)
Споживач Показати IP 14 Червня 2012 12:32
Цікаво: реклама позначається зірочкою. Це десь в законодавстві зафіксовано?
до Лучанки Показати IP 14 Червня 2012 13:10
А що, люди, які зараз купують житло - ненормальні? Ненормально бути бідним (чого бідний - бо дурний, чого дурний - бо бідний). Ненормально перекладати відповідальність за своє життя на чиїсь плечі.
Я Показати IP 15 Червня 2012 08:58
Шановні "ВН" не звертайте увагу на тих заздрісних жидів типу Споживача та Лучанки, це та категорія людей які сунуть ніс туди куди не треба і за копійку в церкві пукнуть! Вам інформацію дають,а Ви носом крутите!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus