USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Демяненко пообіцяв, що гра з «Дніпром» буде цікава

16 Квітня 2013 14:46
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко переконаний, що його команда у кубковій зустрічі з «Дніпром» продемонструє цікавий футбол і нарешті хтось з нападників заб’є гол.

Про це стало відомо з інтерв’ю наставника «хрестоносців» напередодні гри з дніпропетровським клубом.

На думку Анатолія Демяненка, кубкові зустрічі – це завжди цікаво, а зважаючи, що «Волинь» здебільшого налаштовується на Кубок досить серйозно, – цікаво вдвічі: «Кубок - це завжди непередбачувано. Збираємося дати хороший бій. Ті проблеми, які існують, я думаю не повинні позначитися на грі. Тим більше приїздить «Дніпро», команда, яку ми добре знаємо. Намагатимемося продемонструвати хорошу гру».

Наставник волинян переконаний, що хтось з нападників луцької команди нарешті має забити гол: «Когось уже має прорвати».

Головного тренера Волині гра з «Дніпром» викликає і певну ностальгію: «Це моє місто, я там виріс, в Дніпропетровську. У мене там мама живе, брати, тому мені не байдужа доля «Дніпра», як людині. Тому хочеться показати гру і дати бій. Зрозуміло, що команда «Дніпро» вища класом, але кубок є кубок. Не знаю виграємо чи програємо, але гра буде цікава».

Нагадаємо, що з 2010 року «Волинь» та «Дніпро» між собою зустрічалися 7 разів. Два рази лучани виграли, тричі зіграли внічию і двічі поступилися.

Чвертьфінальна гра «Волинь»- «Дніпро» розпочнеться у середу 17-го квітня о 17:30 у Луцьку на стадіоні «Авангард». Квитки на матч - у касах з вівторка 16 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волиньгаз Показати IP 16 Квітня 2013 15:19
Ага, точно гра буде цікавою 0:4 на користь Дніпра !
maxim.maryanchyk Показати IP 16 Квітня 2013 15:36
якщо буде цікава значить все може бути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus