USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Історія протистояння «Волині» з «Дніпром»

16 Квітня 2013 09:58
Луцька «Волинь» втретє за останні чотири сезони зіграє у чвертьфіналі національного кубку. Футболісти нашої команди протистоятимуть «Дніпру».

Про це пишуть на офіційному сайті ФК «Волинь».

«Дніпро» - команда, з якою луцька «Волинь» найчастіше зустрічається в рамках чемпіонату та Кубку України впродовж останніх трьох років. Починаючи із осені 2010 року, «хрестоносці» вже сім разів зіграли із дніпрянами. Поєдинок у середу буде восьмим за цей період.

До слова, статистика цих матчів лучан із одним з лідерів українського футболу майже рівна – «Волинь» двічі виграла, тричі програла і двічі зіграла унічию. При тому, що у жовтні 2011 року «хрестоносці» вибили «дніпрян» із Кубку України в одному із найпам’ятніших матчів в історії волинського футболу з рахунком 3:2.

Окрім цього, в Кубку «Волинь» ще раз грала із «Дніпром» у Луцьку – в розіграші 1999-2000 років. Тоді матч закінчився з рахунком 1:3 на користь «Дніпра».

Відіграли команди й обидва матчі цьогорічного чемпіонату. В серпні у Дніпропетровську перемогли господарі з рахунком 2:1, причому «Волинь» не використала кілька нагод зрівняти рахунок в заключній десятихвилинці. Свіжий в пам’яті й матч 31 березня: пенальті, реалізоване Еріком Бікфалві, три вилучення й більш ніж бойова нічия 1:1.

Шлях обох команд до чвертьфіналу був подібним. В 1/16 «Волинь» і «Дніпро» перемогли представників другої ліги. Дніпропетровська команда перемогла «Жемчужину» в Ялті – 1:0, а підопічні Анатолія Демяненка - «Славутич» в Черкасах з рахунком 3:1, причому врятувалися за мить до фінального свистка, коли Овонікоко перевів гру в овертайм. А от в 1/8 фіналу «Дніпру» дісталася у суперники команда з УПЛ – «Іллічівець» (2:0), а «Волині» - свердловський «Шахтар» (2:0).

Кадрові проблеми напередодні гри більше стосуються «Волині», аніж «Дніпра», адже дискваліфіковали за червону картку у грі в Свердловську лідера атакувальної ланки Еріка Бікфалві. У Хуанде Рамоса з цієї причини відсутніх немає, у порівнянні із матчем двотижневої давнини очікується поява в складі Коноплянки, Стрініча та Зозулі. Ротань, який травмувався у тій грі 31 березня, розпочав тренування й тільки від тренерів і медиків «Дніпра» залежить, чи гратиме він у Луцьку.

Отож, початок чвертьфіналу із «Дніпром» - у середу 17 квітня о 17:30.
Арбітр матчу: Костянтин Труханов (Харків).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus