USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

День кварталу від Фонду Ігоря Палиці: як святкує Дубнівська. Фото

30 Вересня 2018 16:39
Святкування Дня кварталу на вулиці Дубнівській набирає обертів. Сотні лучан поспішають, аби у розвагах провести вихідний день разом із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Жителі району та лучани з інших кварталів міста 30 вересня ще до початку масштабного дійства почали сходитися до майданчика школи №7, де й розмістилися основні локації свята.

На території дійства можна знайти розваги як для наймолодших його гостей, так і для осіб поважного віку. Так, гості Дня кварталу вже переглянули казку для дітей «Тхнусія і пантоміма», оцінили виступи колективів школи № 7 та бойовий гопак від СК «Герць». Окрім того, дітлахів розважають анімаційною програмою, цікавими іграми, дискотекою, спортивними змаганнями та різноманітними творчими майстер-класами.


Дивіться ще: ДЕНЬ КВАРТАЛУ НА ДУБНІВСЬКІЙ З ФОНДОМ ІГОРЯ ПАЛИЦІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Як розповіла перший заступник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк, сьогодні на гостей свята очікує програма, зокрема великий вибір для діток: дитяча легка атлетика, футбольні змагання між трьома школами, виставка козацької зброї, окрім того, дітлахи зможуть побачити різноманітні шоу та взяти участь у майстер-класах.

«День кварталу – це можливість зустрітись з сусідами, однокласниками, друзями, яких давно не бачив. Ми зробили історичну довідку про район – це цікаво, адже не кожен знає його історію. Окрім того, ми надали інформацію, чим допомагав Фонд у цьому мікрорайоні. Родзинкою свята стане козацький куліш, за яким люди завчасно займають чергу», - каже Лариса Тарасюк.

З її слів, День кварталу був задуманий, щоб відзначити шанованих жителів мікрорайону: «Фонд працює вже вісім років, але ми працювали не одні, адже Фонд знайшов багато однодумців, які займаються добрими справами».

Вона наголосила, що хоча цього року Дні кварталу відбуваються в менших мікрорайонах, але програму дійства спеціально не скорочували, адже хотілося дати людям свято, щоб вони відчули небайдужість.
Своєю чергою, радник міського голови Ігор Поліщук відзначив, що Фонд організовує Дні кварталу в багатьох районах міста, адже ці свята об’єднують людей, дарують гарний настрій, тут можна гарно провести час людям будь-якого віку.

«Хочеться подякувати Фонду за всі свята, за те, що він зробив протягом років свого існування. Луцьк – це єдине місто в Україні, в якому фактично у кожній школі є міні-футбольне поле», - наголосив Ігор Поліщук та побажав усім гарного настрою та чудово провести час. До 16 години понад 700 місцевих жителів зареєструвалися, аби взяти участь у розіграші цінних призів, тож будь-хто з відвідувачів свята може повернутися додому з новеньким велосипедом, планшетом, смартфоном, смарт-годинником чи сертифікатом на відвідування тренажерних залів.
Наразі святкування тривають, і попереду – відзначення шанованих мешканців району, розіграші призів та виступи хедлайнерів дійства – учасниця проекту «Голос країни» Марії Хурсенко, гурту «Резус Блюз» та Інни Кириченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus