USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Кононенко прийшов на допит в НАБУ після розслідування «Схем»

25 Квітня 2019 11:04
Соратник президента та заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Ігор Кононенко прийшов 25 квітня у Національне антикорупційне бюро України на допит у справі щодо масштабної енергетичної афери.

Про це повідомляє кореспондент Радіо Свобода, який перебуває біля НАБУ.

Ігор Кононенко прибув до Бюро без адвокатів. Він уникнув відповіді на питання, чи впізнав він на аудіозаписах, оприлюднених «Схемами» в розслідуванні «П. дав. добро», свій голос.

«Я зараз запрошений на співбесіду», – заявив депутат журналістам перед допитом і пообіцяв надати коментарі після його завершення.

Утім, вийшовши із НАБУ, Кононенко відмовився коментувати ситуацію і порадив звернутися до його прес-служби.

Про те, що Ігоря Кононенка 25 квітня чекають у НАБУ на допит стало відомо напередодні. Дату допиту «Схемам» підтвердили два незалежні джерела в правоохоронних органах.

Раніше «Схеми» розповіли про організацію однієї з наймасштабніших афер у сфері енергетики останніх років, що обговорюється на записах телефонних розмов бізнесмена й екс-голови правління компанії «Енергомережа» Дмитра Крючкова, які отримала редакція.

Детальніше про те, хто такий Крючков і чим його свідчення можуть бути небезпечні для Порошенка і Кононенко можна прочитати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus