USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Близького соратника Порошенка викликали на допит в НАБУ

5 Січня 2021 15:42
Колишнього депутата Верховної Ради і близького соратника експрезидента Петра ПорошенкаІгоря Кононенка – викликали на допит у Національному антикорупційному бюро у справі про видачу за заниженою вартістю спецдозволу на користування державними надрами у Полтавській області.

Про це пише Українська правда з посиланням на пресслужбу НАБУ.

«З огляду на попередні неявки без поважних причин на виклики публікуємо повістку про виклик свідка у вказаному кримінальному провадженні Кононенка Ігоря Віталійовича...», – йдеться у повідомленні НАБУ.

Кононенку необхідно прибути 11 січня на 10:00 до старшого детектива Олега Коцюби «для участі в проведенні допиту та інших процесуальних дій у кримінальному провадженні».

У НАБУ повідомили, що йдеться про справу, відкриту 2 березня 2018 року, щодо зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення.
Ця справа стосується видачі за заниженою вартістю спеціального дозволу на користування державними надрами у Полтавській області фірмою «Аркона Газ-Енергія».

Журналісти-розслідувачі пов’язували видачу цього дозволу з оточенням Порошенка, зокрема з Кононенком.

Зараз Кононенка немає в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зелёный Заяц Показати IP 5 Січня 2021 20:53
Простіше, мабуть, Сталіна судити. Заочно.
12345 Показати IP 5 Січня 2021 21:41
В якості свідка
Українець Показати IP 5 Січня 2021 23:50
Ще треба викликати на допит його невістку Марію, яка є лучанкою та старшою донькою відомого в Луцьку дитячого лікаря-ортопеда Аркадія Мядюти. Нехай розповість, звідки в неї гроші на приватну школу вокалу та на щорічні відпочинки на Мальдівах, а також про купу нерухомого майна, яке на неї переписав Кононенко-старший, зокрема про багатоквартирні київські новобудови та нічні клуби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus