USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Луцькради став лідером у своїй віковій категорії під час півмарафону

10 Вересня 2018 12:55
Першим на дистанції 10 кілометрів під час «Лучеськ півмарафону 2018» у своїй віковій категорії став волонтер, депутат Луцької міськради Сергій Балицький.

У рамках змагань, що відбулися 9 вересня у Луцьку, він подолав дистанцію у 10 кілометрів за 46 хвилин та 56 секунд.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Сергій Балицький розповів, що досі перебуває під враженнями від півмарафону. Легким бігом він розпочав займатися ще приблизно 10 років тому, а по-справжньому – у липні минулого року. Бігати намагається щодня, у вільний час, навіть наступного дня після півмарафону він вже встиг пробігти 3,5 кілометра.

Коли минулого року він прийшов на тренування до Романа Гаврилюка, планував долати дистанцію у п’ять кілометрів. Однак йому сподобалося і він вирішив пробігти 10 кілометрів. Торік цю дистанцію він подолав за 53 хвилини 30 секунд, а цього року йому вдалося покращити результат до 46:56. Волонтер зізнається, що не очікував такого вдалого результату, а коли оголошували переможців, думав, що буде десятим. Дізнавшись, що став першим у своїй категорії, він відчув справжню ейфорію.

Говорячи про важливість занять спортом у будь-якому віці, Сергій Балицький каже, важливо, щоб це йшло від душі. Потрібно, з його слів, налагодити харчування і «розставити пазли-пріоритети у голові» - чи хоче людина подовше спати, чи хоче зранку побігати і все встигнути. Так, якщо немає бажання бігати, він намагається пройти бодай кілька кілометрів, вигулюючи собаку. Якщо дуже хочеться бігати, він вирушає в парк, де пробігає 5, 7 чи навіть 10 кілометрів. Біг допомагає на увесь день в емоційному плані та в роботі. Сергій Балицький розповів, що після участі у півмарафоні відчуває надзвичайну наснагу, наче знову став двадцятилітнім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читав Показати IP 10 Вересня 2018 13:56
А, що українська мова на даному марафоні при оформленні банерів та "медалей" не викостовується. Якого ми роду? Свято міста Луцьк. ПЕрегинаємо останнім часом. То "по-руські" було, а сьогодні "по-англійські"?
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2018 16:25
Козюра з тачкою бруківки всеодно би першим був !
Анонім Показати IP 10 Вересня 2018 20:36
Молодець це приклад!!! Ідіть працюйте, займайтесь спортом!!! А то тільки нити вміете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus