USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутатів Луцькради запросили на квест у музей

5 Грудня 2017 09:32
Скористатися екскурсією-квестом для дорослих запропонувала депутатам міськради директор Музею Волинської ікони, яка отримала подяку міського голови.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 5 грудня.

Подяку міського голови вручили Директору Музею Волинської ікони Тетяні Єлісєєвій.

Вона подякувала керівництву департаменту культури міськради та всьому депутатському корпусу за підтримку відзначення ювілею Йова Кондзелевича. Директор музею відзначила, що музей – єдиний в Україні, який провів наукову конференцію, присвячену його творчості та представив дві програми, зокрема, «Йов Кондзелевич в контексті європейської культури». Активно впроваджують інтерактивні екскурсії для дітей та юнацтва, розробили квест-екскурсію для дорослих. Директор музею запросила депутатів міськради «походити залами музею та трохи пограти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus