USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати не розірвали договір оренди на ділянку неподалік Луцького замку

28 Серпня 2019 13:06
Депутати не підтримали проєкт рішення про розірвання договору оренди на ділянку в Старому місті.

Так, 28 серпня на розгляд сесії Луцької міської ради винесли проєкт рішення Про дострокове припинення ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» права користування земельною ділянкою, наданої на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вул. Кафедральній, 13.

Мова йде про ділянку в Старому місті площею 0,0779 гектара.

Депутат Микола Федік зазначив, що цей проєкт рішення був ініційований комісією законності. «Орендар не виконує пункти договору оренди, який було прийнято в цій сесійній залі», – сказав Микола Федік.

Він додав, що на комісію законності були запрошені представники забудовника, облдержадміністрації, органів поліції тощо, однак представники забудовника не з’явилися.

Урешті комісія вирішила доручити земельному управлінню підготувати проєкт рішення про припинення договору оренди на вказану ділянку ТзОВ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД».

Депутати, однак, не підтримали проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Головне принцип Показати IP 28 Серпня 2019 19:15
Ну, була у мами ділянка допоки син був депутатом !
КЛВ Показати IP 29 Серпня 2019 08:15
На цій ділянці вхід у підземелля. 30 років назад там робили розкопки. Я зі своїми однокласниками спускались на 2 поверхи вниз казали що є третій. Так що це не проста ділянка і продавати чи віддавати в оренду шарлатанам її не можна.
КЛВ Показати IP 29 Серпня 2019 08:28
На тій ділянці вхід у підземелля. 30 років назад там робили розкопки. Я зі своїми однокласниками спускались вниз на 2 поверхи казали що є 3 поверх. Так що це не проста ділянка, її не можна продавати чи віддавати в оренду шарлатанам які про це я думаю знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus