USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Депутати Волиньради засідатимуть у день річниці Жовтневої революції

17 Жовтня 2012 14:03
Друге пленарне засідання 13 сесії Волинської обласної ради має відбутися 7 листопада, попри те, що планувалося його провести 19 жовтня.

Про причини свого рішення скликати сесію після виборів до Верховної Ради України під час брифінгу 17 жовтня розповів голова облради Володимир Войтович.

За словами голови найвищого представницького органу влади краю, перебіг передвиборчої кампанії «забирає левову частку уваги волинян», зокрема й депутатів обласної ради, майже два десятки з яких бере участь у перегонах за право мати мандат нардепа. Крім того, нагадав Войтович, багато обранців громади Волині працює у штабах політичних сил і кандидатів-мажоритарників, тож на засідання сесії облради, швидше за все, не з’явилися б.

Втім, як наголосив посадовець, він планував скликати депутатів на друге засідання 13 сесії облради 19 жовтня, адже перше засідання відбулося ще 5 вересня.

«З того часу ми тричі збиралися на консультації з головами фракцій... Ми стали перед дилемою: скликати друге засідання до чи після виборів. Я спілкувався також з депутатами окремо. Всі переговори завершив вчора. Лише фракція ВО «Свобода» заявила, що готові в повному складі взяти участь в засіданні. Я з заступниками також», ‒ додав він.

Войтович також додав, що після перемовин прийти на сесійне засідання 19 жовтня загалом згодилося 22 депутати. Щоправда, 7 з них обмовилися, що прийдуть на сесію, лише якщо буде кворум, ‒ відзначив голова облради.

Також Войтович наголосив, що занепокоєний з приводу значної перерви у роботі сесії, водночас запевнив, що як керівник намагався забезпечити злагоджену роботу обласної ради. Так, повідомив посадовець, з початку вересня тричі відбувалися засідання бюджетної комісії облради. Оскільки, за погодженням цієї комісії, голова облради уповноважений своїм розпорядженням вносити зміни до обласного бюджету, то півтора місяця вдавалося внести усі такі необхідні зміни у головний фінансовий документ краю, ‒ зауважив Войтович.

Що ж до продовження 13 сесії облради, то чергове її засідання голова вирішив призначити на 7 листопада. «Напруженість у політичній боротьбі не спаде, але багато суперечностей зникне», ‒ резюмував Войтович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
просто перехожий Показати IP 17 Жовтня 2012 16:55
а чи треба засідати?
ПАВЛІК МАРОЗОВ Показати IP 17 Жовтня 2012 19:53
" День річниці Жовтневої революції" --- яка ще річниця і якої революції???Переворот бісівсько-більшовицький , який знищив мільйони українців!А войтович напевне себе лєніним бачить..
демон Показати IP 18 Жовтня 2012 10:46
Правильно, це їхнє свято. Більшість з них вийли з тієї ж "шинелі". І Войтович - теж, лише перефарбувався. Але вовка фарбуй-не- форбуй на-рижо, він залишиться вовком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus