USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Державі повернули землі заказника на Волині вартістю майже 4 млн

8 Серпня 2018 17:44
Державі повернуто землі заказника на Волині вартістю майже 3,9 млн грн, інформує прес-служба прокуратури області.

На виконання рішення господарського суду Волинської області, яким задоволено позовну заяву Луцької місцевої прокуратури, сільськогосподарське приватне підприємство "Амур" повернуло державі земельну ділянку водного фонду площею 9,97 га., вартістю 3,8 млн. грн. у Луцькому районі Волині.

Прокурори з'ясували, що передана підприємству в оренду земельна ділянка водного фонду розташована в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду України орнітологічного заказника місцевого значення «Чаруків», а в силу положень ст. 51 Водного кодексу України водні об’єкти не підлягають передачі у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб.

Використання даної земельної ділянки було можливо лише у культурно-оздоровчих, спортивних, рекреаційних та туристичних цілях.

Звернувшись до суду з позовною заявою в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації, прокуратура наполягала на поверненні земельної ділянки державі.

Рішенням господарського суду Волинської області вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі.

Наразі за актом прийому-передачі земельну ділянку передано Волинській ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus