USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Держбанк пробачив бізнес-партнеру Порошенка мільйонні борги, УКРОП позивається до суду

26 Березня 2019 18:34
УКРОП подав позов до Господарського суду міста Києва проти ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» та ПАТ «Автомобільна корпорація «Богдан Моторс». Причиною позову стало те, що Петро Порошенко зі своїми бізнес-партнерами вкотре цинічно крадуть гроші з кишень простих українців, інформують у прес-службі УКРОПу.

Нагадаємо, що 100% активів вищезгаданого банку належать державі. Тим часом «Укрексімбанк», главою правління якого є Олександр Гриценко, який вважається близьким до Петра Порошенка, зробив корпорації «Богдан Моторс», пов’язаній через сумнозвісного Олега Гладковського, якого нещодавно спіймали на розкраданні в оборонному комплексі, із Петром Порошенком, справжній «подарунок» у вигляді мізерних відсотків за боргом у 1,3 мільярди гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПОРОШЕНКО «ПОДАРУВАВ» ГЛАДКОВСЬКОМУ «БОГДАН» ЗА БЮДЖЕТНІ ГРОШІ

Таким чином відсоткова ставка за основним боргом для друзів чинного президента у найближчі три роки становитиме лише 0,46 – 2,46%.Представникам малого й середнього бізнесу банк паралельно видає кредити з «зашморгом» у 19%.

Крім того, банк пробачив «Богдан Моторс» 335 мільйонів гривень, які той мав сплатити у вигляді прострочення виконання грошового зобов’язання за одним із кредитів.

УКРОП боротиметься в суді, щоб визнати згадані договори між Укрексімбанком і «Богдан-Моторс» недійсними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus