USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дякуємо вам за спокій»: у Луцьку для прикордонників виступив гурт «Друга Ріка»

18 Березня 2023 20:21
Сьогодні до управління Волинського прикордонного загону завітав відомий український рокгурт. Музиканти радо погодилися заспівати для військових, адже саме приїхали до Луцьк з благодійним концертом в рамках туру «Інша Ріка».

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

«Ми вам вдячні за те, що ви робите. Дякуємо вам за спокій, він справді для нас важливий», – звернувся до охоронців кордону лідер гурту Валерій Харчишин.

Знані пісні у душевному виконанні рокмузикантів подарували прикордонникам неповторні відчуття та знайшли місце у серці кожного. Зараз такі справжні та щирі миті вкрай потрібні нашим захисникам.

На знак подяки за чудову зустріч військові подарували артистам гучні оплески.

Читати ще: «Голос покоління Х»: у Луцьку лунали безсмертні хіти легендарного рокгурту. Фоторепортаж

Начальник прикордонного загону Сергій Лозінський подякував організаторам концертної програми та гурту «Друга Ріка» за підтримку й позитивні емоції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus