USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ділянку на Львівській хочуть повернути у комунальну власність

17 Жовтня 2018 12:37
Можливість повернення у комунальну власність частини ділянки на розі вулиць Львівської та Станіславського вивчатимуть у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 17 жовтня.

Члени комісії розглянули питання щодо ділянки концерну «Галнафтогаз» на перетині вулиць Львівської та Станіславсього. Як повідомив голова комісії Олександр Козлюк, раніше питання виносили на розгляд виїзного засідання комісії та давали доручення вивчити можливість викупу ділянки у комунальну власність юридичному департаменту. У відповіді йдеться про те, що ділянку викупити не можуть, оскільки її цільове призначення, згідно з генпланом – АЗС, підприємства комунального господарства, парки шляхоприбиральних машин, транспортних, споруд, СТО та мийок.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зауважив, що орендар ділянки програв суд щодо поновлення договору оренди, однак міськрада також програла у суді щодо повернення ділянки у комунальну власність. Отже, управління пропонує виділити «Галнафтогазу» ділянку під майном, а рештою ділянки могла б розпорядитися міська рада.

Члени комісії рекомендували управлінням земельних ресурсів та містобудування та архітектури вивчити питання щодо правильного розподілу вказаної ділянки та підготувати відповідний проект рішення на засідання земельної комісії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus