USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для безпеки полігону у Брищі виділять 300 тисяч

24 Квітня 2018 17:34
Вали навколо міського полігону твердих побутових відходів підвищать до чотирьох метрів на вимогу екологів та голови Княгининівської ОТГ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня.

У рамках змін до міського бюджету на 2018 рік 300 тисяч гривень пропонують виділити департаменту житлово-комунального господарства на виконання земляних робіт з підсипки валів полігону твердих побутових відходів у селі Брище. Роботи виконуватиме КП «Луцькспецкомунтранс». Про це поінформувала директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Як пояснив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, є відповідний припис управління екології щодо підняття валів навколо полігону на проектний рівень з 2 до 4 метрів, тобто, до рівня полігону. Це – вимога не лише екологів, а й Княгининівської ОТГ щодо подальшої безпечної експлуатації полігону.

На запитання депутатів про те, де братимуть землю для підняття рівня валів, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан відповів, що використають землю, яку раніше складали, облаштовуючи полігон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus