USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Для ліцею на Волині за 36 млн збудують укриття

3 Липня 2023 07:43
У Ковелі запланували збудувати укриття для закладу загальної середньої освіти «Ліцей №1», що на вулиці Незалежності, 29. Роботи оцінили в понад 36 мільйонів гривень.

Тендер на нове будівництво укриття ліцею на сайті держзакупівель оголосило управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Очікувана вартість робіт – 36,34 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, нове будівництво укриття ковельського ліцею №1 включатиме розробку ґрунту, влаштування фундаменту, улаштування залізобетонних колон, монолітних поясів, перекриття, мурування стін, улаштування покрівлі, укладання перемичок, встановлення дверей, внутрішнє і зовнішнє опорядження, облаштування систем водопостачання, електропостачання, вентиляції, опалення, влаштування системи пожежної сигналізації, пусконалагоджувальні роботи, благоустрій тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 січня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи буде становити 10 років.

Нагадаємо, відділ освіти, культури, молоді та спорту Рівненської сільської ради Ковельського району оголосив про закупівлю дев’яти модульних швидкоспоруджувальних споруд для закладів освіти.

Залізобетонне модульне укриття цивільного захисту також облаштують для потреб гімназії села Сусваль.

У Ковелі, своєю чергою, нове укриття збудують і для закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2, що на вулиці Сухомлинського, 2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus