USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Для «Луцькспецкомунтрансу» закуплять нову техніку

4 Грудня 2017 17:50
Міні-навантажувач Bobcat планують придбати для комунального підприємства за 750 тисяч гривень.

Торги здійснювали через електронну систему «Prozorro». Йшлося про закупівлю фронтального ковшового навантажувача (міні-навантажувач Bobcat S530 або еквівалент) очікуваною вартістю 750,4 тисячі гривень. Замовником виступило Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс».

Рішення про проведення процедури закупівлі замовник ухвалив 6 жовтня, відповідно, оголосили процедуру закупівлі. Проте за станом на 26 жовтня було подано менше двох пропозицій, як наслідок торги скасували. Відтак замовник ухвалив нове рішення про проведення відкритих торгів 27 жовтня. Втім, за станом на 13 листопада торги знову довелося скасувати, оскільки знову було подано менше двох пропозицій.

Враховуючи ті обставини, що замовник відмінив дві процедури закупівлі через відсутність достатньої кількості учасників, тендерний комітет ухвалив рішення застосувати, як виняток, переговорну процедуру закупівлі, відповідно до пункту 4 частини 2 статті 35 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-VIII від 25.12.2015.

Отже, договір пропонують укласти з ТзОВ «Карс Груп». Техніку планують отримати до 31 грудня.

Зауважимо, у рамках комплексної програми охорони навколишнього природного середовища міста Луцька на 2018-2020 роки, яку затвердив виконком, для «Луцькспецкомунтрансу» за кошти міського бюджету планують придбати автотранспорт для обслуговування зливової каналізації (мулосос) за два мільйони гривень, сміттєвоз вартістю два мільйони, автотранспорт для підземних контейнерів з маніпулятором за 3,2 мільйона, автотранспорту з функцією миття контейнерів за 3,2 мільйона. Також у програмі йдеться про будівництво сміттєсортувальної лінії на міському полігоні твердих побутових відходів у селі Брище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus