USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для Нововолинської лікарні планують купити ангіограф за 26 млн

25 Липня 2022 11:24
Дороговартісне обладнання для Нововолинської центральної міської лікарні планують придбати цьогоріч.

Оголошення про закупівлю медичної апаратури розміщене на сайті державних закупівель Prozorro.

Зокрема, в медзаклад хочуть придбати стаціонарну цифрову рентгенівську ангіографічну систему. Очікувана вартість обладнання – 26 мільйонів гривень. Термін поставки – до 15 грудня 2022 року.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 13 серпня 2022 року.

Нагадаємо, у 2020 році завершилися ремонтно-будівельні роботи у відділенні екстреної невідкладної медичної допомоги Нововолинської центральної міської лікарні у рамках проекту «EMERGENCY 2020». Згаданий проект передбачав стандартне облаштування приймальних відділень екстреної допомоги з однаковим оформленням, зонуванням та обладнанням на всій території країни.

У переліку обладнання – УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus