USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для порятунку волинянина потрібно 70 тисяч гривень

1 Березня 2020 09:00
48-річний житель Нововолинська Руслан Мокренський потребує заміни серцевого клапану. Чоловіку на операцію не вистачає 70 тисяч гривень.

Русланові лікарі поставили діагноз дилатаційна кардіоміопатія, фібриляція передсердь постійної форми, пише Буг.

Проблеми з серцем в чоловіка почалися близько двох років тому. Спочатку чоловіка діставала задишка, потім почалися напади, останній стався у лютому. Впродовж декількох днів Руслан боровся за життя у реанімаційному відділенні Нововолинської лікарні.

Єдиний порятунок для чоловіка – заміна серцевого клапану. Вартість оперативного втручання складає 120 тисяч гривень. Чоловіку вдалося зібрати 50 тисяч гривень, необхідно ще 70 тисяч.

Руслан раніше працював у Нововолинській шахті № 9, з 2019-го року перебуває на пенсії по інвалідності. Самостійно знайти необхідну суму чоловік не може і на рідних в Руслана – жодної надії, тому він звертається про допомогу до небайдужих.

«Моя дружина померла, з близьких тільки тато, але він старенький і проживає в другому місті. Іншого виходу, окрім операції, у мене немає. Тому потрібно якнайшвидше зібрати потрібну суму», – говорить Руслан.

Усі, хто має змогу фінансово допомогти чоловіку, можуть переказати кошти на карту ОщадБанку: 5167 8032 0628 4262 – Руслан Мокренський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus