USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Саакашвілі в СІЗО оголосив голодування

9 Грудня 2017 09:00
Лідер української партії "Рух нових сил", екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в ніч на суботу, 9 грудня, оголосив у слідчому ізоляторі тимчасового утримання Служби безпеки України (СБУ) про початок голодування, пише DW.

"Він також сказав, що відмовляється від будь-якого примусового харчування. У випадку, якщо до нього буде застосовано запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб, він ще більше буде продовжувати голодування ", - повідомив адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький.

При цьому Саакашвілі у листі, переданому адвокату, закликав своїх прибічників виходити на мітинг "За імпічмент" у неділю, 10 грудня. "Барижна влада мене заарештувала за брехливими звинуваченнями. Таким чином вони хочуть залякати вас. Не бійтеся нічого. Сміливо виходьте на мирну недільну акцію "За імпічмент!", - йдеться у повідомленні політика.

Інший адвокат Саакашвілі Павло Богомазов повідомив, що політик проведе вихідні у ізоляторі. "Думаю, що справа в Печерському суді буде розглядатися в понеділок. Це те, що мені сказав слідчий", - додав адвокат.

Прес-секретарка українського генпрокурора Лариса Сарган у Facebook повідомила, що прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслета.

Як уточнила Сарган, йому інкримінують порушення за ч 2. статті 256 - "Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності".

Як відомо, ввечері 8 грудня правоохоронці затримали лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання СБУ на Аскольдовому провулку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бюджет 2018 Показати IP 9 Грудня 2017 09:58
На практиці бюджет традиційно став жертвою забаганок усіх політичних сил. Якими будуть його остаточні показники — стане зрозуміло після перерахунку, який здійснюється за результтами фінального голосування. Не обійшлося тут і без конфліктів. Наприклад, між президентом та прем'єром, між окремими політичними силами, та навіть між аграрними мільярдерами. Битва аграріїв. Уже не перший рік в рамках бюджетного процесу ведуть війни найбільші аграрні корпорації країни — згадуваний "Кернел" і "Миронівський хлібопродукт" Юрія Косюка, який дотується бюджетом. ----:?????? Чому нічого не пишеться про податки олігархів? В Європі вони вносять в бюджет 40-50% від прибутків, обговорюють збільшення податків до 75%. А скільки планують брати з їх величезних доходів (чи не за рахунок прихватизації народного майна)? Чи в умовах війни не було б справедливо замість брати податки з пенсіонерів підвищити податки з олігархів? Раніше поваідомляли, що Янукович молодший платив 4,8% податків від прибутків стоматолога! ?????
111 Показати IP 9 Грудня 2017 10:09
гіпертонічний криз на черзі
222222 Показати IP 9 Грудня 2017 10:37
Таким образом, чтобы Порошенко уже не делал он обречен и в эту ловушку он загнал себя сам. Жадность, коррупция, преступления против собственного народа, нажива на армии и войне, постоянное вранье сплотили против олигарха не только западных но и украинских политиков. Кроме этого произошел серьезный раскол в силовых ведомствах.
Юля Показати IP 9 Грудня 2017 11:31
Все правильно робить, по моїх слідах йде, а скоро ще й ноги в нього відмовлять і буде в калясці їздити, але то не страшно, трого посидить в колонії, потім його випустять, прибіжить Яценюк і буде кричати "Міхо! Міхо!" а потім і від всіх болячок вилікується і повернеться в політику.
Світлана Показати IP 9 Грудня 2017 11:39
Початок голодування - це добре для організму ,зараз Різдвяний піст.! Вб'є 2-х зайців , попостить і виразить протест . Одним словом - ПРУХА ...
Кіндрат Панасович Показати IP 9 Грудня 2017 16:32
Як замахав весь цей цирк. Просто байдуже і нецікаво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus