USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Для музею в Рокинях не знайшли нового директора

15 Грудня 2011 12:46
Олександр Середюк має й надалі очолювати музей сільського господарства Волині – Скансен у Рокинях.

Ухвалити таке рішення під час наступної сесії облради 15 грудня рекомендували члени постійної депутатської комісії з питань духовності, релігій, освіти й науки, культури, засобів масової інформації.

З клопотанням продовжити термін дії контракту з Олександром Середюком до депутатів звернулася облдержадміністрація. Як зауважив начальник управління культури і туризму ОДА Володимир Лисюк, Середюк очолює заклад більше 30 років, він - досвідчений фахівець, а у музеї є ще багато про що подбати.

Зауваження щодо цього питання порядку денного виникло лише в члена комісії, «свободівця» Віталія Собка. Йому не сподобалося, що у проекті рішення немає біографії кандидата на посаду. Утім, службовці одразу ж виправилися, надавши депутатові біографічні дані про Середюка.

Зрештою, присутні на засіданні члени комісії одноголосно вирішили рекомендувати раді на черговій сесії, 27 грудня, продовжити контракт з Середюком ще на рік.

Зауважимо, що на засідання з’явилося 6 з 9 членів комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
журналіст Показати IP 15 Грудня 2011 13:13
"Політик" Собко з руської синодальної церкви часів Петра Першого порахував за потрібне глянути біографію, чи нема, бува, там "отступничества і грєха" (очевидно, в компютері, який завжди перед цим попом, відсутні такі дані Середюка). Сучасні попи гапони це дуже ретельно і ревниво перевіряють, як колись головою парткомісії ретельно перевірялись документи вступаючого в ряди КПРС.
приколіст Показати IP 15 Грудня 2011 13:27
Не знайшли - ХТО, ДЕ, ЯК його шукав. Як кажуть мудрі люди: Шукали і просили Бога, щоб не знайти)))
Знаюча Показати IP 15 Грудня 2011 14:06
до журналіста. Погано орієнтуєтесь, колего! Собко з церкви Київського патріархату.
Олександр Показати IP 15 Грудня 2011 14:26
"журналіст" з тебе такий, як з ене балерина. Що ти взагалі мелеш??? Собко взагалі з КП і яким боком йому ті "перли"?
Цікавий Показати IP 15 Грудня 2011 15:12
А що, член комісії не має права з'ясувати чому не повний перелік документів подано для розгляду?
Юрко Показати IP 15 Грудня 2011 19:56
Да...ось як на Волині шукають кваліфікованих кадрів... Ледащі Ви панове чільники культури... Мабуть Ви не ходили залами цього музею Музеї це взагалі потрібна та корисна справа, але коли нею займаються для політики, а не для виховання, то це марнує час. Дитина- старшокласник мого знайомого навесні побувала в цьому музеї. Експозиції застарілі, написи писалися ще за часи КПРС, особливо його вразив стенд з написом "возз"єднання України з Росією" А де ж історична правда, пане Середюк? Картинна галерея - це взагалі набір склеєних скотчем творів мистецтва: ніякої естетики... Ось Вам і директор Середюк...Вуса лише у нього справжні і все.
Чуйна Показати IP 15 Грудня 2011 20:02
Хто ж його звільнить?!? Він же - КОЗАК)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus