USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До кінця липня у Луцькій громаді відремонтують всі дитячі майданчики, які цього потребують

24 Червня 2021 22:43
У обласному центрі та Луцькій територіальній громаді проведуть ревізію на дитячих майданчиках, зокрема, на тих, які потребують ремонту.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13-ї чергової сесії Луцької міської ради 23 червня.

«На території міста та громади дуже багато дитячих майданчиків, які встановлювали і депутати, і меценати, підприємства, і самі мешканці. На жаль, на сьогодні, вони не перебувають ні на балансі жеків, ні міської ради. Раніше депутати ремонтували їх власними силами, але, у зв’язку із приєднанням до Луцька інших територій округи збільшилися, але, на жаль, власних коштів і засобів депутатам не вистачає», – звернувся із депутатським запитом Євген Ткачук.

Він зазначив, що, до прикладу, на вулиці Банделіані 1а у Луцьку знаходиться «шикарний», зі слів обранця громади, дитячий майданчик, який подарував лучанам ПриватБанк. Однак, його ремонт вартує великих коштів.

Обранець громади звернувся до Луцького міського голови Ігоря Поліщука із проханням підписати розпорядження щодо рейдів по дитячих майданчика міста та громади, що не перебувають на балансі міської ради, та поступово відремонтувати їх.

На це Ігор Поліщук відповів, що такі роботи у Луцьку та на території громади вже проводять.

«Підрядник оглядає всі майданчики, які потребують ремонту. До кінця липня всі ці майданчики відремонтують. Це стосується і Луцька, і приєднаних громад», – зазначив очільник міста.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 25 Червня 2021 06:55
Майданчик в Сіті -парку!!!!!!Будь ласка!
112 Показати IP 25 Червня 2021 10:32
Проспект Мололоді 3а за 43 роки ніжодного ремонту ні майданчика, ні двору. )))
Лучанка Показати IP 25 Червня 2021 10:42
Прошу звернути увагу на майданчик по вул. Народних дружинників (район Теремно). В авральному порядку ставився восени, але до кінця не дороблений.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus