USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

До кінця року на дорогах встановлять понад 200 камер автофіксації

12 Серпня 2020 20:57
До кінця 2020 року на державних дорогах Міністерство інфраструктури планує встановити понад 200 камер автофіксації порушень правил дорожнього руху.

Як передає Укрінформ, про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв’ю для «Економічної правди».

«Я приємно здивований, тому що ми очікували, що буде якась протидія, але люди виявилися морально готові до цієї системи. До кінця року ми плануємо встановити на державних дорогах України ще понад 200 камер», – сказав міністр.

Він додав, що наразі йде спад порушень в тих місцях, які за перші місяці лідирували за сумами штрафів.

Читати ще: На Волині ще на одній трасі запрацювали радари TruCAM. Де саме

«Якщо в середньому за місяць було порушень на 30 млн гривень, то в наступний місяць вже буде спад на 30% і так далі. Система себе виправдовує», – зазначив Криклій.

В Україні 1 червня 2020 року відбувся офіційний запуск системи автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху. Інформація про час, місце правопорушення, перевищену швидкість, а також про номерні знаки автомобіля передається до центру автоматизованої обробки даних патрульної поліції.

Її звіряють з даними реєстрів МВС – перевіряють модель, марку автомобіля, номерні знаки, перебування в розшуку тощо. Після цього формується постанова, на яку накладається електронний підпис.

Перші камери були встановлені у Києві та Київській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus