USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До кінця року в Луцьку з’являться 4 нові спортмайданчики

3 Жовтня 2018 09:34
До кінця року в Луцьку заплановано облаштувати чотири спортивні майданчики зі штучним покриттям, де займатися зможе кожен охочий.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 жовтня.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міськради Олексій Веремійчик повідомив, що, відповідно до Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Луцьку на 2017–2020 роки, за перше півріччя цього року було використано 2,674 мільйона гривень.

Зокрема, на утримання центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спрямували 893 тисяч гривень, проведення заходів, навчально-тренувальні збори, участь збірних команд міста у змаганнях – 429 тисяч гривень, фінансову підтримку міських федерацій із видів спорту – 548 тисяч гривень, підтримку спортивних клубів та команд – 420 тисяч гривень, щомісячні стипендій найкращим спортсменам міста – 384 тисяч гривень.

Своєю чергою, минулого року на ці видатки скерували 10,827 мільйона гривень.

Протягом 2017 року та першого півріччя цього року за участю департаменту сім’ї, молоді та спорту було проведено 736 заходів, які обійшлися в 1,287 мільйона гривень.

Серед заходів департаменту Олексій Веремійчик перерахував Міжнародний боксерський турнір, присвячений пам’яті наймолодшого майстра спорту на Волині Василя Лотоцького; благодійний турнір із художньої гімнастики «Допомога дітям з обмеженими можливостями, присвячений дню Святого Миколая»; турнір із футзалу серед ветеранів, присвячений пам'яті Луцького міського голови Миколи Романюка; Міжнародний волейбольний турнір серед дівчат «Волинь зустрічає друзів – 2018»; XVI Всеукраїнський турнір із дзюдо, присвячений пам'яті загиблих воїнів-афганців; Міжнародний турнір із футболу серед ветеранів, присвячений Дню Незалежності України; турнір зі стрітболу; Міжнародні змагання зі спортивної ходьби «Луцька десятка»; легкоатлетична естафета вулицями міста Луцька, присвячена 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; змагання з дрeг-рейсингу «Belshina dragracing pro competitions of Ukraine»; річниця загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх».

Водночас за півтора року в Луцьку вдалося спорудити або відновити 13 об’єктів спортивної інфраструктури, зокрема п’ять спортивних комплексів для занять загальною фізичною підготовкою, три міні-футбольні поля, стрітворкаут, три майданчики, на яких встановили тренажери та інвентар для занять спортом.

Цього року заплановано облаштувати ще чотири спортивні майданчики зі штучним покриттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus