USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

До Луцька з новим альбомом приїде daKooka

25 Травня 2018 13:19
У рамках великого сольного концерту талановита вокалістка, автор і виконавець пісень daKooka дасть концерт в Луцьку. Під час виступу піаністка, діджей та учасниця шоу «Голос Країни» презентує шанувальникам новий альбом.

Захід відбудеться вже 31 травня о 19:00 на найвищому майданчику міста - на літній терасі SkyBar.

У програмі концерту буде представлена абсолютно свіжа програма із новим танцювальним звучанням та перевірені улюблені хіти.

«Ніхто не веде себе настільки невимушено на концертах, як ця неймовірна дівчина. І ніякий аудіозапис не передасть ту атмосферу, яка панує на концерті.

Вона не підпадає під жодні шаблони сучасного сценічного образу. Вона не любить робити так, як «треба». Вона робить лише те, що їй подобається і завжди по-новому, врозріз з усіма стереотипами: свіжо, оригінально, вільно», - зауважують організатори про виконавицю.

Довіряючи творчим стихіям, daKooka здатна бути своєю і в стилі інді-поп, і в фанку, і в драм-н-бейсі, і в танцювальній електроніці, і навіть в інтерпретаціях східних мантр.

За плечима daKooka - виступи в Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Латвії, Литві, Білорусі та Україні, участь у фестивалях Atlas Weekend, Koktebel Jazz Festival, Kazantip, Файне Місто, Respublica, Mirum Music Fest, Global Gathering і багато іншого...

Вартість квитків: 150 грн - передпродаж та 200 грн - в день концерту.

Квитки можна придбати:

- SkyBar (ТЦ «Гранд Волинь», 8-й поверх, проспект Волі, 42)

- онлайн цілодобово: www.dakooka-lutsk-2018.2event.com/uk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Травня 2018 21:36
Де ви її взяли?Ще й на мові агресора!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus