USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Анатолій Говорадло та гурт «SVITYAZ BAND» дадуть концерт в Луцьку

21 Березня 2018 07:40
Соліст легендарного українського гурту «Світязь» - музикант, композитор, співак Анатолій Говорадло 21 березня у супроводі ансамблю «Світязь Бенд» виступить з концертом у Луцьку. Захід відбудеться у Палац культури міста Луцька о 19:00.

В програмі – улюблені багатьма поколіннями слухачів відомі пісні з репертуару «Світязя»: «Ні, я не ту кохав», «Келих терпкого вина», «Донечка», «Придворний музикант», звучатимуть і нові пісні Анатолія Говорадла. Концерт відбудеться у міському Палаці культури.

Окрім пісень, під час концерту звучатимуть і популярні музичні пародії, створені дуетом «Світязь» - Анатолієм Говорадло у багатолітній творчій співпраці з Дмитром Гершензоном.

«Передбачаю, що це буде дуже емоційний концерт, адже з Луцьком у мене пов’язані особливі спогади. Період популярності та справжнього творчого злету відбувся саме тут. Свого часу в Палаці культури існувала студія «Олекса», на якій і були створені найкращі пісні «Світязя», там же було написано та аранжовано чимало пісень для Оксани Білозір, Оксани Пекун, Віктора Павліка, Миколи Свидюка, Віктора Шпортька, поруч з нами працював і Слава Хурсенко, його пісні «Віра, Надія Любов» та «До рідного дому» теж прозвучать у концерті. З нетерпінням чекаю зустрічі з волинською публікою, та запрошую усіх приходити на концерт. Поспіваємо разом!», - каже Анатолій Говорадло.

Квитки продаються в касі облмуздрамтеатру та на сайті «kasa.in.ua».

Вартість квитків від 100 до 250 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чопорний Показати IP 21 Березня 2018 09:14
А де Гершензон? Не уявляю Світязь без нього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus