USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

До Луцька привезли Вифлеємський вогонь миру

15 Грудня 2020 18:54
На Волинь привезли Вифлеємський вогонь миру. Щорічну передріздвяну традицію розповсюдження символічного вогню волинські пластуни розпочали в Луцькому військовому гарнізонному госпіталі.

Напередодні різдвяно-новорічних свят пластуни розносять лампадки із Вифлеємським вогнем в лікарні, школи, сиротинці, установи та організації краю, повідомляє Суспільне Волинь.
Як розповів пластун Артем Валієв, вогонь 14 грудня отримали пластуни у Львові, а вже 15 грудня привезли до Луцька. Каже: вогонь символізує мир, добро та любов і символічно об’єднує українців.

Серед тих, хто отримав вогонь миру, військовослужбовці 14 механізованої бригади Євген Пащенко та Максим Шарко із Володимира-Волинського. Чоловіки приїхали до Луцького госпіталю на обстеження.
Наприкінці пластуни заспівали традиційну пісню "Вифлеємського вогню миру". Пластуни додають: композиція єднає людей та зігріває душу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 16 Грудня 2020 09:58
Перенесли дату свята і вогонь почав раніше загоратись?хахахах)люди,просніться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus