USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

До Ради внесли законопроєкт про мобілізацію

26 Грудня 2023 08:43
Кабінет міністрів України зареєстрував у Верховній Раді проєкт закону про внесення змін у певні законодавчі акти щодо «вдосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби» в нашій державі.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Кабінетом Міністрів України як суб’єктом законодавчої ініціативи зареєстровано у Верховній Раді України Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби», – повідомив він.

Читати ще: Мобілізація в Україні стане жорсткішою: нардепка повідомила деталі про новий законопроєкт

На сайті Верховної Ради законопроєкт зареєстровано під номером 10378. Наразі його тексту на сайті парламенту немає.

Нагадаємо, Рада готує військовий облік для жінок. У законопроєкті йдеться, що під час дії воєнного стану жінок залучатимуть до проходження військової служби, однак, на бойові посади – тільки добровільно.

Президент Володимир Зеленський заявив, що не підпише закон про мобілізацію жінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правда Показати IP 26 Грудня 2023 11:16
Ну хто вже почитав цей законопроект,то вже точно"рже",особливо втікачі-дизертири.Якщо приймуть в такому вигляді,то вже "поприкалюєтесь".Бо якщо буде Закон,то і відповідальність,а отже буцигарня і там до 5 років,а ще маса обмежень для втікачів.
Годую троля до Правда Показати IP 26 Грудня 2023 23:53
Ніхто не рже. Кусають лікті і безпідставно прирівнюють своє життя до життів людей більш розвинених країн: шукають лазівки і все таке. В той час, коли гідні Українці своєю кров'ю відтерміновують війну в тих країнах, негідники-дезертири втікають. Дехто помилково схвально оцінив притулок держав, які наступні в черзі на агресію, та в їх інтересах повернути потенційних захисників додому, щоб мати шанс не рекрутувати серед своїх громадян. Наступні втікачі будуть обирати більш "нейтральні" країни для кусання ліктів.
Нет Показати IP 26 Грудня 2023 17:21
І чим цей чудовий закон відрізняється від законів рашистської репресивної машини?
Анонім до Нет Показати IP 27 Грудня 2023 10:40
Ви не повірите но в россіїї такий же закон скопіювали наші все крім дозволу виїзджати закордон якщо неотримав повістки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus