USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За доглянутий під’їзд звільнили від платежів. ВІДЕО

11 Січня 2012 14:01
Мешканців четвертого під’їзду будинку № 10, що на проспекті Перемоги у Луцьку, звільнили від сплати платежів за утримання будинку. Вони перемогли у конкурсі на найкраще оформлення під’їздів до новорічних свят.

Про це повідомляє Волинська ОДТРК.

В місті цей будинок - зразковий. Мерія допомогла власникам квартир створити ОСББ і написати проект на отримання гранту на ремонт.

8 січня відбувся конкурс на найкраще оформлення під’їздів до новорічних свят. Мовляв, вони зберігають те, що мають.

Зі слів голови правління Асоціації ОСББ «Лучани» Юлії Сабатюк, організація співвласників – це родина. «Різдво повинні всі разом святкувати. Саме тому конкурс призначили на сьогоднішній день. Це згуртовує людей. Вони не тільки змагаються, але й спілкуються», - зазначила вона.

Зразковим під’їздом визнали четвертий. Варто зазначити, що і один з кращих майданчиків також тут — на другому поверсі. Переможцями конкурсу також назвали майданчики у третьому під’їзді — на першому і 9-му поверхах.
Мешканці, які найкраще прикрасили свої майданчики, отримали грамоти. До речі, їх звільнили від оплати за утримання будинку у наступному місяці.

Мешканка будинку Лариса Бойко задоволена порядком у домі. «В нас дуже гарно. Регулярно миють ліфти та під’їзди», - зауважила жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ірина Показати IP 12 Січня 2012 00:09
Що там зразкового - "совок совком"!?
SET Показати IP 12 Січня 2012 08:24
І тут без відкату не обійшлося. Це ж той будинок, який так гарно поштукатурили за бюджетні гроші. При тому що фасад будинку не був вже надто запущений,в порівнянні з багатьма іншими в місті (навіть в центрі) гроші все ж виділили, а тут ще й перемога в цьому конкурсі... Випадковість? )))
Є до SET Показати IP 12 Січня 2012 10:17
Ты ...!!! И не нужно обижаться! На правду ведь не обижаются!!!
ytaras Показати IP 12 Січня 2012 09:39
Що ви за люди такі. Чому у всіх гарних справах гадості шукаєте. На ремонт цього будинку не пішло ні копійки державних коштів. Люди, на чолі з Сабатюк Ю. В. самі вирішили питання утеплення. Тобі звісно не випадковість те, що найкращий під'їзд у них
галина Показати IP 12 Січня 2012 11:53
Сабатюк Ю.В. зі своїми подругами бесплатно ни чого не робит, Ви спитайте скільки вони платят?
ОСББ "Біном" Показати IP 12 Січня 2012 12:18
будь яких бюджетних коштів у фасад будинку не задіювали!!! А ремонти по коридорах - це наші кошти. Найкращий будинок в УКРАЇНІ - наш , а Ви сидіть. пишіть гадості і завидуйте!
галина Показати IP 12 Січня 2012 17:19
Що доброго Вас? Вазон принесли з дому, так зняли и виддали додому знова, а дали ОСББ для чого воно, щоб гроши збирати лапшу людям подавати. Толку немає від Жеків, ОСББ теж.Юла хоть світ побачет.
Людмила Показати IP 21 Липня 2013 11:53
гарний під"їзд! там де малюночки!!! молодці, всі б так, а не були байдужими! розмалювати можна і без державних коштів, і щоб підтримувати чистоту держави не треба!!!! потрібно мати совість і свідомість! На жаль, багато наших громадян - несвыдомы, тому так і живемо!!! як свині, перепрошую за таке порівняння, але це правда!!!! бо коли тобі щодня перед вікнами з вверхніх поверхів летить сміття, то по іншому не скажеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus