USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Донька скоїла ДТП: у Луцьку шахраї ошукали жінку на 100 тисяч

2 Травня 2021 18:17
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який разом з іншої особою обманув жінку на 100 тисяч гривень. Зловмисники повідомили лучанці, що її донька скоїла ДТП, а для того, щоб уникнути відповідальності, потрібно 200 тисяч гривень.

Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю покарання у виді одного року обмеження волі.

Як встановили під час суду, 31 січня минулого року обвинувачений разом із невідомою жінкою подзвонив на стаціонарний телефон до потерпілої. Напарниця зловмисника назвалася донькою лучанки та розповіла, що скоїла ДТП і їй потрібно 200 тисяч гривень, аби відкупитися. Проте у постраждалої було лише дві тисячі доларів та 50 тисяч гривень, які вона і віддала шахраям.

У суді шахрай визнав свою вину, попросив вибачення у постраждалої та заявив, що готовий відшкодувати збитки.

Тож суд призначив йому покарання у виді одного року обмеження волі. Також зловмисник змушений буде виплатити лучанці матеріальну шкоду та 40 тисяч гривень моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Травня 2021 10:42
Шахрай звичайно сволоч. Но і старуху тре судить, що відразу хабар давала щоб дочку відкупити, Тобто вона повірила що дочка влаштувала, значить знала що таке може статися. От через таких людей без совісті і честі в нас в Україні п...ц твориться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus