USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорогу Іваничі–Бубнів відремонтують за 11 млн

26 Серпня 2019 07:00
Поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення О 030319 Іваничі–Бубнів, що у Володимир-Волинському районі, заплановано завершити до кінця поточного року.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 вересня, а аукціон має розпочатися 28 жовтня.

Очікувана вартість ремонту дороги становить 11 019 499 гривень. Цю суму спрямують із бюджетних коштів.

Мова йде про ремонт відрізку дороги між 8,9 та 11,6 кілометрами траси.

Роботи включатимуть планування ґрунту, ущільнення земляного полотна, засипання ям щебеневою сумішшю, розлив бітумної емульсії, ущільнення асфальтобетонного шару, укріплення узбіч щебеневою сумішшю, виправлення профілю основ, влаштування з’їздів, облаштування майданчику для зупинки, влаштування бар’єрного огородження, встановлення дорожніх знаків тощо.

Поточний середній ремонт дороги мають завершити до кінця поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus