USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Дорогу в Луцькому районі відремонтують за рік

20 Липня 2020 19:30
Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О030850/О030849 Боратин–Вербаїв–Лучиці Луцького району Волинської області планують завершити до 31 жовтня наступного року.

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» вже оголосило відкриті торги для пошуку підрядника. Тендерні пропозиції прийматимуть до 16 серпня. Аукціон розпочнеться 21 вересня.

Очікувана вартість пропозиції становить 14,657 мільйона гривень.

За ці кошти заплановано відремонтувати ділянку дороги між 0,358 і 3,558 кілометрами дороги.

Роботи включатимуть розбирання старого покриття, тротуарів, дорожніх знаків, автобусних зупинок, очищення отворів водопропускних труб, улаштування дорожнього одягу з асфальтобетону, укріплення узбіч сумішшю щебеню та відходів фрезерування, облаштування автобусних зупинок, улаштування з’їздів та тротуарів, встановлення металевого оцинкованого бар’єрного огородження та стримувального огородження для пішоходів, встановлення дорожніх знаків і обмежувальних стовпчиків, а також нанесення дорожньої розмітки.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема власного чи орендованого асфальтобетонного заводу, з якого буде поставлятися асфальтобетон для ремонту, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів, а також фінансової спроможності, яка підтверджується фінансовою звітністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus