USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дороги та тротуари Луцька розчистять від залишків протиожеледної суміші

2 Березня 2021 09:35
У Луцьку досі наводять лад на дорогах після аномальних снігопадів. Тепер після танення снігу особливу увагу приділять очистці зливової каналізації та прибиранню доріг і тротуарів.

Про це йшлося 2 березня під час наради в Луцькій міській раді.

Луцький міський голова Ігор Поліщук нагадав, що цього року в місті випала аномальна кількість снігу і, проаналізувавши ситуацію, на майбутнє в Луцьку планують, аби всі зупинки, тротуари знаходилися в підпорядкуванні одного підприємства - «Луцькспецкомунтранс», а не численних ЖЕКів. Це дозволить швидко очищувати території від снігу.

Як звернув увагу міський голова, танення снігу та залишки протиожеледних сумішей призводять до засмічення зливової каналізації. Зараз комунальники щодня працюють над її очисткою, особливу увагу присвятять, зокрема, ділянкам біля ТЦ «Гостинець» та під мостом біля Дубнівського перехрестя.

Окрім того, в місті наведуть лад із тротуарами та дорогами, де теж залишилася протиожеледна суміш. До прибирання приступлять найближчим часом.

«Такої ситуації, коли їде автомобіль і розганяє хмару пилу діаметром 5-10 метрів, не може бути. Це не прибирання. Ми за таке прибирання не маємо права платити ні копійки. Прибирання має відбуватися відповідно до норм, із водою. Нам потрібен результат – чисті тротуари та узбіччя», – сказав Ігор Поліщук та додав, що прибирання має здійснюватися з дотриманням комфорту лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 2 Березня 2021 09:37
Треба було чистити коли снігу було куча, не пройти не проїхати!!! А тепер все розтало!!
Саша Показати IP 2 Березня 2021 10:33
Відколи нормальна зима, для нашого регіону, стала аномальною?!
ghg Показати IP 2 Березня 2021 15:02
Гроші!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus