USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дощ, сніг та ожеледиця: волинян попереджають про погіршення погоди

27 Березня 2023 14:11
На Волині очікується ускладнення погодних умов. Синоптики попереджають про значний дощ із переходом у сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледицю на дорогах.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Леся Пасічник.

«Ми передали оперативну інформацію про ускладнення погодних умов у зв’язку з виходом активного циклону з Балкан ввечері 27 березня і зі збереженням уночі 28 березня. На Волині очікується погіршення погодних умов, значний дощ із переходом у сніг, уночі, 28 березня, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Прогнозуємо утворення снігового покриву від 1 до 5 сантиметрів. Упродовж доби 28 березня буде посилення вітру до 15-20 метрів за секунду. 29 березня опади та вітер ослабнуть.

Температура буде набагато нижчою, ніж попередніми днями. Уночі прогнозуємо 1-6° морозу, а вдень – 1-6° тепла. Наприкінці тижня буде спостерігатися підвищення температури, але все одно середньодобова температура буде нижчою за 8° тепла», – прокоментувала Леся Пасічник.

Детальний прогноз погоди на найближчі пʼять днів

Завтра, 28 березня, буде хмарна погода. Вночі значний дощ із переходом у сніг. Удень невеликий дощ та мокрий сніг. Уночі місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме північно-західного напрямку – 7-12 метрів за секунду, пориви – 15-20 метрів за секунду. Температура в середньому в області вночі становити від 0 до 5° морозу, вдень – 0-5° тепла. У Луцьку температура вночі – 1-3° морозу, вдень – 2-4° тепла.

У середу, 29 березня, буде хмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний – 7-12 метрів за секунду. Температура вночі в регіоні становитиме 1-6° морозу, а вдень – від 0 до 5° тепла.

30 березня прогнозують мінливу хмарність. Без суттєвих опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний – 7-12 метрів за секунду. Температура вночі – 1-6° морозу, вдень – 5-10° тепла.

Читати ще: У Луцьку відновлюють опалювальний сезон

У п’ятницю, 31 березня, буде хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликий сніг та мокрий сніг. Удень невеликий дощ. Уночі та вранці ожеледиця. Вітер південно-західний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі в області становитиме від 3° морозу до 2° тепла, а вдень – 7-12° тепла.

1 квітня теж прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Невеликий дощ. Вітер південно-західний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – від 0 морозу до 5° тепла, а вдень – 9-14° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus