USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Досі пече всілякі смаколики: жителька Волині відзначила 90-річчя

20 Травня 2024 21:55
Жителька Володимира Лідія Кошлата 16 травня відзначила 90-річчя. Привітати волинянку з ювілейною датою завітала в.о. директора КУ «Територіальний центр Володимирської міської ради» Ірина Переходько. Побажала іменинниці довгих літ при доброму здоров’ї під мирним небом України.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Лідія Михайлівна народилась у селі Менчичі колишнього Іваничівського району. Її тато працював на газопроводі, саме завдяки цій роботі сім’я переїхала у Володимир і оселилась у селищі цукрового заводу.

Життя випало нелегке. Коли вийшла заміж, з чоловіком разом були недовго, тож молодій жінці довелось самій ростити дочку Людмилу. Брала участь навіть у будівництві доріг, багато років пропрацювала на швейній фабриці.

Згодом розрахувалась, щоб допомагати дочці глядіти сина, бо хлопчик часто хворів. Є ще в неї онучка, а тепер вже і троє правнуків.

Читати ще: Через усе життя жінка пронесла любов до землі: волинянка відсвяткувала 90-річчя

У молодші роки пані Лідія багато вишивала (особливо любила серветки у техніці ришельє), в’язала, шила одяг. Та потім через проблеми з рукою свої хобі покинула, а от читати полюбляє й досі – книжки та свіжу пресу.

Проживає Лідія Кошлата у Володимирі, періодично її забирають у Луцьк, де мешкає Людмила з сім’єю. Трошки побуде там – і вже проситься додому, бо тут сусіди, подруги, з якими не вистачає спілкування. Вони й телефонують, кличуть назад, коли затримується у дочки, скучають.

Жінка дуже смачно готує і пече всілякі смаколики. «Цього Великодня паску місила мама, ми вже трохи допомогли з випіканням», – ділиться дочка. А на своє 90-ліття Лідія Михайлівна зустрічала гостей смачними пиріжками.

«Я дуже вдячна мамі за всю її турботу, за роки, які вона присвятила нам, коли допомагала з дітьми, за любов та ласку», – зізнається Людмила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Онуки Показати IP 20 Травня 2024 22:11
Дай Боже бабці Ліді ще довгих років життя у такому здоровʼї, гуморі, а головне, після чим швидшої перемоги України, в мирі і по стариковські!!! Любимо, обіймаємо, цінуємо і цілуємо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus